fcb.portal.reset.password

El públic del Camp Nou ha desplegat pancartes en record a Cruyff abans del partit / VÍCTOR SALGADO - FCB

Tota la família del FC Barcelona ha volgut recordar aquest dissabte la figura de l’holandès volador en un Clàssic que culmina una setmana molt especial. I s’ha pogut veure arreu del món amb el mosaic Gràcies Johan, que s’ha realitzat amb més de 90.000 cartolines.

Quan tots els espectadors de l’Estadi ja estaven al seu seient, expectants per l’inici d’un Clàssic molt especial, s’ha projectat al marcador un vídeo d’agraïment dels membres del Dream Team cap a Johan Cruyff. Els assistents al Camp Nou han dedicat una llarga ovació a la figura de Cruyff i les emocions dels aficionats s’han pogut sentir a flor de pell.

Acte seguit, els jugadors de tots dos conjunts han sortit a la gespa acompanyats d’un grup de nens i nenes que duien una samarreta amb el mateix lema que el mosaic a la part davantera i amb els noms de les Fundacions Cruyff i del FC Barcelona a la part posterior. Al lateral de la gespa també s’hi podia llegir el lema Gràcies Johan escrit en grans lletres blanques.

Els futbolistes han saltat a la gespa envoltats del majestuós mosaic i amb l’himne del Barça interpretat per 99.264 veus. Una imatge, sens dubte, per al record. Els aplaudiments han continuat fins que ha arribat un respectuós minut de silenci, amb els 22 futbolistes al voltat del cercle central.

I quan s’ha arribat al minut 14 –el dorsal que lluïa Cruyff amb la selecció holandesa–, tot el públic del Camp Nou s’ha posat dempeus i ha dedicat, durant més d’un minut, una sentida ovació dedicada a la memòria de l’holandès volador.

Mira el vídeo del mosaic en 360º a l’app de la pàgina de Facebook del FC Barcelona.


Mosaic and tribute to Johan Cruyff before kick... por fcbarcelona

Tornar a dalt