fcb.portal.reset.password

Mathieu, amb l'alta mèdica, a l'entrenament d'aquest dissabte / MIGUEL RUIZ - FCB

Els Serveis Mèdics del FC Barcelona han comunicat aquest dissabte l’alta mèdica de Jérémy Mathieu. El defensa blaugrana es va fer un trencament al menisc intern del genoll dret a finals del mes de març en un partit de la selecció francesa contra Rússia, i va ser intervingut el dia 31 d’aquell mes pels doctors Ramon Cugat i Ricard Pruna. La intervenció va donar pas a un període de recuperació que estava previst que fos d’entre sis i vuit setmanes.

Mathieu, però, ha retallat el termini previst i ha rebut l’alta mèdica 37 dies després de la intervenció. El francès ja feia uns dies que s’entrenava amb la resta de companys, i a partir d’aquest dissabte ja està a disposició del cos tècnic encapçalat per Luis Enrique per al tram final de la temporada, amb tres partits per disputar amb els títols de Lliga i de Copa del Rei en joc.

El ‘24’ del Barça havia participat, abans de la lesió, en un total de 31 partits aquesta temporada, 23 dels quals com a titular. Abans de l’última lesió, Mathieu havia estat de baixa en dues ocasions durant el curs, per una elongació al recte anterior del quàdriceps dret i per unes molèsties al soli de la cama dreta.

Tornar a dalt