fcb.portal.reset.password

Luis Suárez durant el desplaçament del Barça a Vila-real / MIGUEL RUIZ - FCB

Luis Suárez, als seus 29 anys, es troba en un estat de maduresa que també es veu reflectit al terreny de joc. És el màxim golejador blaugrana d’aquest curs (43 dianes) i una peça clau per a l’equip de Luis Enrique. Aquests dies es troba vivint el seu retorn amb la selecció d’Uruguai i, a Can Barça, està vivint un present molt exitós: “Ni jo mateix pensava que tenia la qualitat per jugar al Barça. Es tracta d’acostumar-t i d’adaptar-te al joc curt, jo era més d’espais llargs. Haver encaixat a l’equip em deixa molt content”.

Suárez fa aquesta reflexió en una entrevista a la cadena europea Helden TV, en què mostra una vessant més personal. La seva adaptació al Club i a Barcelona és tan elevada que l’uruguaià expressa que “m’encantaria quedar-me a viure-hi”.

Aquestes són algunes de les frases més destacades de Luis Suárez:

Adaptació al Barça

“Ni jo pensava que tenia la qualitat per jugar al Barça. Es tracta d’acostumar-te i d’adaptar-te al joc curt, jo era més d’espais llargs. Es tracta de que els jugadors et coneguin. Haver encaixat bé a l’equip em deixa molt content.

“En els rondos és molt difícil robar la pilota. És un privilegi veure’ls entrenar”.

“No importa qui marqui el gol, sinó que l’equip vagi bé. Tots estem contents, no hi ha enveges amb Neymar Jr i Messi, tot és natural. Això genera bon ambient en tot l’equip.

“La gent se sorprèn quan no fem concentracions abans d’un partit. Quan és de visitants, viatgem al mateix matí. Estem a casa, amb la família i ens despertem. Quan juguem a casa hem de ser a l’estadi només una hora i mitja abans. L’entrenador ha estat molt important per la confiança que m’ha donat des que he vingut”.

Estima especial per a la ciutat

“M’agrada Barcelona perquè li tinc una estima especial des que vaig començar amb la Sofía. Ella va venir a viure aquí i jo venia a veure-la. Va ser la ciutat que ens va separar en el seu moment i que ens ha unit. Estem molt feliços d’estar aquí. Coneixem tota la ciutat, quan fa fred vas a la neu i quan fa calor vas a llocs que són increïbles, la ciutat és increïble, la gent és molt respectuosa i per això ens encantaria quedar-nos a viure-hi”.


Luis Suárez, en Helden TV: “Me encantaría... per fcbarcelona
Tornar a dalt