El FC Barcelona, millor club del 2015 segons l’IFFHS

El FC Barcelona, millor club del 2015 segons l’IFFHS

Segons l’organisme estadístic, el Barça és el millor equip de l’any en el global de totes les competicions disputades

El FC Barcelona ha estat designat Millor Club del 2015 segons la Federació Internacional d’Estadística i Història del Futbol (IFFHS). Segons l’organisme internacional de l’estadística, el Barça ha estat el millor equip de l’any basant-se en els partits disputats en totes les competicions. El club blaugrana ha estat guardonat com a reconeixement a un any històric en què s’han aconseguit cinc títols –Lliga, Copa del Rei, Lliga de Campions, Supercopa d’Europa i Mundial de Clubs.

Segons l’IFFHS, el Barça ha estat el millor equip de l’any per davant de dos equips italians: la Juventus –rival a la final de la Champions a Berlín– i el Nàpols. El club blaugrana ha rebut 379 punts, mentre que la Vecchia Signora n’ha rebut 286 i l’equip napolità, 268.

Abans de rebre aquesta distinció, el Barça ja havia estat reconegut per l’IFFHS amb els premis atorgats a Leo Messi i Luis Enrique. L’argentí va ser reconegut com el Millor Creador de Joc de l’any, amb Andrés Iniesta a la segona posició, mentre que l’asturià va ser guardonat com el Millor Tècnic del 2015.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut