fcb.portal.reset.password

Leo Messi, durant l'últim Clàssic / MIGUEL RUIZ-FCB

Nombrosos canvis al calendari de Lliga. El Consell Superior d’Esports ha decidit aquest dimarts al matí modificar diverses dates de la Primera Divisió. Per començar, el Getafe-Barça avançat al 26 d’agost es jugarà finalment l’1 de novembre, en una jornada 10 que inicialment havia de disputar-se el 28 d’octubre en una jornada intersetmanal.

A partir d’aquesta 10a jornada de Lliga es modifica tot el calendari, que s’endarrereix una setmana fins a la seva conclusió. D’aquesta manera, la Primera Divisió finalitzarà el cap de setmana del 21 i el 22 de maig, una setmana més tard del que estava previst fins ara.

Els Clàssics es mouen

Entre d’altres partits, canvien de data els Clàssics (seran el 22 de novembre i el 10 d’abril) i els derbis (seran el 10 de gener i el 15 de maig).

La final de Copa, programada per a aquell cap de setmana, serà finalment el 7 de maig, coincidint amb la 36a jornada de Lliga. Els equips finalistes –i els seus rivals aquella jornada– disputaran l’antepenúltima jornada tres dies més tard, l’11 de maig.

Canvis pel Mundial de Clubs

El FC Barcelona patirà més canvis a causa de la seva participació al Mundial de Clubs al Japó. La 16a jornada de Lliga, un Sporting-Barça, es jugarà el 16/17 o el 23/24 de febrer, en funció de la setmana que no hagi de disputar el seu partit de vuitens de Champions.

Pel que fa a la Copa del Rei, el Barça disputarà els seus compromisos dels setzens de final el 28 d’octubre (anada) i el 2 de desembre (tornada).

Tornar a dalt