fcb.portal.reset.password

Aleix Vidal, durant el rodatge de l'entrevista / VICTOR SALGADO - FCB

Aleix Vidal ja és plenament futbolista del primer equip del FC Barcelona. Tant ell com Arda Turan van poder debutar oficialment amb el primer equip blaugrana, després d’uns mesos sense poder competir. Ara, superat aquest període, el de Puigpelat (Valls) torna a sentir 100% el futbol. “Era conscient de la sanció, i sabia que havia de fer un sacrifici i un esforç durant aquest temps, però quan em va trucar el Barça no em va costar ni mig minut pensar-m’ho. Volia fer realitat el meu somni definitivament”, assegura.

Un camí difícil

Amb motiu del seu debut amb el primer equip del FC Barcelona, Barça TV ha realitzat un reportatge per repassar la seva trajectòria futbolística. Un camí poc habitual per a un futbolista que arriba a jugar al Barça. Aleix Vidal té una història de sacrifici i superació que va començar fa 26 anys a Puigpelat, amb parades a l’Escola de Futbol de Valls, al planter del Barça, a l’Escola de Veterans Cambrils, al planter del Madrid i de l’Espanyol, al Reus, a la Damm, al Panthrakikos grec, al Nàstic de Tarragona, a la Pobla de Mafumet i al Mallorca B, abans de despuntar a l’Almeria i al Sevilla.

Precisament l’entrenador d’Aleix Vidal a l’Almeria, l’andalús Lucas Alcaraz, és un dels protagonistes que intervenen en el vídeo i que repassa la trajectòria de l’Aleix. “El vam fitxar per a l’Almeria B, però vaig veure que era el millor i el vaig voler per al primer equip [...]. Des del primer moment es veia que era un jugador que seria molt important. I així va ser”, comenta.

També hi apareixen Albert Martínez, el seu primer entrenador a l’Escola de Futbol de Valls; Sergi Parés, de la direcció tècnica del Reus Deportiu, i Santi Coch, el que va ser el seu entrenador a la Pobla Mafumet.


Aleix Vidal, una història de superació por fcbarcelona
Tornar a dalt