fcb.portal.reset.password

La samarreta que lluirà el Barça en el Clàssic, amb la inscripció de 'Gràcies Johan' / MIGUEL RUIZ - FCB

El Clàssic d’aquest dissabte serà un Clàssic especial. La visita del Reial Madrid, un dels partits més esperats i seguits arreu del món, servirà per fer un homenatge més a la figura de Johan Cruyff. Els jugadors lluiran una samarreta especialment dissenyada per a l’ocasió. I és que només per a aquest partit, l’escut de Campions del Món que ocupa la part central de la samarreta deixarà el seu lloc a una llegenda en record a l’Holandès Volador. Amb la llegenda ‘Gràcies Johan’, els futbolistes culers recordaran el mite.

Aquesta és una acció més de les que formen l’homenatge que fa el Club a la figura de Johan Cruyff, que ens va deixar el dijous 24 de març. Durant quatre dies, tots els aficionats del FC Barcelona i del futbol en general es van poder acomiadar de l’holandès a l’espai Memorial Johan Cruyff, situat a la tribuna del Camp Nou. Uns dies després, i aprofitant la rellevància d’un partit que se segueix a tots els racons del món, el primer equip recordarà l’holandès durant els 90 minuts del matx. Una acció que se suma al mosaic que lluirà el Camp Nou en els minuts previs al partit.

[[BOTOVERMELL::CONTINGUT ESPECIAL++Adéu a Johan Cruyff::http://www.fcbarcelona.cat/l-adeu-d-un-gran-mite-johan-cruyff::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


FC Barcelona's El Clásico jersey to commemorate... by fcbarcelona
Tornar a dalt