fcb.portal.reset.password

Andoni Zubizarreta ha parlat sobre Jérémy Mathieu / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Andoni Zubizarreta ha presentat, juntament amb el vicepresident esportiu Jordi Mestre, Jérémy Mathieu com a nou jugador del Barça. El director esportiu ha definit el francès com “un jugador que prové de la banda esquerra i s’ha adaptat a l’eix de la defensa”, i ha afegit que “té bona sortida de pilota, contundència i qualitat”. A més, Zubizarreta ha remarcat que “no només fitxem un gran central, sinó també un bon futbolista”.

Mathieu ens dóna polivalència, és intens i se sap adaptar a la defensa de tres

El director esportiu blaugrana ha repassat les qualitats tècniques i tàctiques del nou defensa del Barça: “Sap jugar amb molts metres a l’esquena, una cosa bàsica per poder jugar al Barça”. A més, ha destacat que “Mathieu ens dóna polivalència, és intens i se sap adaptar a la defensa de tres”. Finalment, Zubizarreta ha resumit el nou fitxatge blaugrana com “un excel·lent jugador de futbol”.

Andoni Zubizarreta també ha parlat d’altres aspectes de la vessant esportiva del Barça. En primer lloc, s’ha mostrat content per la continuïtat de Xavi Hernández: “La presència de Xavi sempre sumarà en tots els aspectes. La millor notícia que podíem tenir és que segueix sent jugador del Barça”. Després de tots els moviments que s’han produït a la plantilla i a l’espera del que pugui passar fins al final del mercat, Zubizarreta ha reconegut: “Em sembla que tenim una plantilla molt interessant”.

La millor notícia que podíem tenir és que Xavi segueix sent jugador del Barça

En els últims dies s’han confirmat diverses sortides de jugadors, però el director esportiu ha comentat que encara queden per resoldre’n algunes: “En el cas d’Afellay i Song estem buscant una solució, ens estem movent per resoldre la situació”. A més, ha reconegut que tots els internacionals que s’han incorporat aquest dijous “estan en plenes condicions” i que “han pogut descansar després del Mundial”.

 

Tornar a dalt