fcb.portal.reset.password

Suárez, Neymar i Messi celebrant el tercer gol davant l'At. de Madrid a la lliga: FOTO: CORDON PRESS

Era el minut 86 del partit de Lliga amb l’Atlètic de Madrid de l’11 de gener passat, quan Messi va recollir una pilota dins l’àrea, va controlar la pilota mentre s’aixecava de terra i va rematar amb la cama esquerra el 3-1 definitiu. La celebració del gol va deixar una imatge per al record. Suárez, Neymar i Messi, els tres cracs de la davantera blaugrana, els 3 golejadors d’aquell partit, corrent agafats cap a la grada de Tribuna de l’Estadi per celebrar el gol i una important victòria que ja era al sac.

Impacte global

Des del primer moment ja es va veure que aquella imatge faria la volta al món. Tres dels millors davanters del món compartint el moment àlgid d’un partit de futbol: un gol. Les xifres a les xarxes socials blaugrana demostren l’impacte d’aquesta celebració. El compte d’Instagram del FC Barcelona va acumular 342.000 ‘likes’; el de Facebook, més d’1’2 milions, i a Twitter, més de 3.600 retuits al compte global.

A més, la foto dels tres cracs va encapçalar una gran quantitat de portades d’abast internacional com les del diari francès ‘L’Équipe’ a l’italià ‘Gazzeta dello Sport’. Però també ho van fer en les seves edicions digitals des del ‘Daily Mail’ (Anglaterra), ‘Sportal’ (Bulgària), ‘Record’ (Portugal), ‘Al Jazeera’ (món àrab) o ‘Milenio’ (Mèxic) entre molts d’altres.

Una davantera amb grans xifres

Entre tots tres ja sumen 55 gols aquesta temporada en totes les competicions. Messi ja n’ha fet 31, Neymar 19 i Suárez, que ha destacat com a gran passador amb 6 assistències de gol, n’ha marcat 5.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();