fcb.portal.reset.password

Fotomuntatge FCB

Amb la victòria sobre el París Saint-Germain el FC Barcelona ha assegurat la seva presència a la setena semifinal de la Lliga de Campions en els darrers vuit anys. Durant aquest temps els catalans han aconseguit passar a dues finals i aixecar dos títols, i s’han quedat a les portes de jugar la ronda final en quatre ocasions.

L’èxit i el bon joc de l’equip es tradueixen en la presència continuada dels blaugranes a aquestes alçades de la competició. La derrota a vuitens de final l’any 2007 contra el Liverpool va ser un punt d’inflexió, ja que la següent temporada els barcelonistes van arribar a semifinals contra el Manchester United. Des de llavors, només la temporada passada, amb la derrota a quarts contra l’Atlètic de Madrid, s’ha faltat a la penúltima fase de la competició.

Vuit de deu

En els darrers deu anys el FC Barcelona ha augmentat substancialment la seva presència a les darreres fases de la Champions. A les set semifinals des de l’any 2008 se'n pot afegir una altra, la de l’any 2006 contra l’AC Milan, amb victòria final per al Barça. Així, el Barça es converteix en l’equip que més presències ha tingut en semifinals de Lliga de Campions en l’última dècada. Vuit de deu.

Tornar a dalt