fcb.portal.reset.password

Ivan Rakitic ha comparegut en roda de premsa a St. George's Park / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Després de l'entrenament matinal a St. George's Park, Ivan Rakitic ha atès els mitjans de comunicació i ha demostrat la seva alegria després dels seus primers dies com a blaugrana: "Les sensacions són molt bones i es veu que he fet un pas important. Des del primer dia s'està treballant molt fort". I ha afirmat: "Si seguim en la línia d'aquests dies l'afició gaudirà molt amb nosaltres".

Treball intens

En aquest sentit, en el de la intensitat, Rakitic ha estat contundent: "Crec que en general la idea a Barcelona és molt semblant a la d'Unay Emery a Sevilla, tot i que la intensitat és més alta i més exigent. Fa cinc o sis dies que sóc aquí i si Déu vol em queden molts més dies. Vaig a poc a poc i gaudeixo de cada moment. Si estàs feliç ho fas millor. És el que intento en cada entrenament. No m'agrada mai perdre i ho faré al millor possible i demostraré que estic preparat". A més, ha donat un exemple molt gràfic: "Si no estàs atent un rondo, que és per escalfar-te, es pot convertir en un treball físic".

Polivalent

Un dels aspectes que més s'han destacat del croat ha estat la seva polivalència sobre el terreny de joc: "En general gaudeixo on ho faig millor per a l'equip. Quan l'equip juga millor en qualsevol posició en què ho faci jo també és millor per a mi, de pivot, de lateral o de davanter. On gaudeix més l'equip gaudeixo més jo. He d’estar disponible 100% en qualsevol lloc i el míster em coneix perfectament i decideix. Només he de fer-ho el millor possible". En aquest sentit, afegeix: "He demostrat amb el Sevilla que puc jugar de pivot i de mitjapunta i amb la selecció, de pivot gairebé sol".

Amb Xavi al costat

El '4' blaugrana també ha destacat la continuïtat de Xavi en l'equip: "Crec que com a company és una notícia fenomenal. És un símbol del Club, és una notícia espectacular i me n'alegro moltíssim. No el coneixia com a company i el veig molt ficat en cada entrenament, i jo, com a jugador més jove, en gaudeixo i n'aprenc sobre el camp però també a fora. És una notícia magnífica."

Messi, Neymar, Luis Suarez

Rakitic també ha parlat sobre alguns dels seus companys que encara no s’han incorporat a l’equip com són els davanters Messi, Neymar i Suárez: “Són 3 dels millors jugadors del món. Els altres hem d’estar amb ells perquè en podem aprendre molt. L’equip no són només ells 3 i tots hem de treballar en la nostra posició. Si ells estan millor nosaltres també ho estarem. Tinc ganes que arribi la setmana que bé per començar a treballar junts.”

Alen Halilovic

Sobre el seu compatriota, Alen Halilovic, jugador del B present a l’stage, ha estat prou clar: "És un jugador molt jove i jo només intento que se senti més còmode, per a mi també és un canvi pero conec més la gent i l’idioma. Intento ser un germà gran. A mi no m’ha sorprès el seu rendiment perquè crec que és un qüestió de temps que destaqui en cada partit i no només en amistosos. Encara li queda moltíssim però té una velocitat impressionant en l’u contra u. Segur que ens donarà moltes alegries.”

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();