fcb.portal.reset.password

Els horaris del FC Barcelona - Huesca

El Barça juga dimarts contra el S.D. Huesca en partit de Copa del Rey. El matx es retransmetrà en diversos països i en diferents canals, però si en el teu país no s’emetès, no pateixis perquè es podrà escoltar-lo arreu del món en viu a Ràdio Barça en anglès, castellà i català i els llocs web internacionals. També hi haurà actualitzacions constants a fcbarcelona.cat, a Twitter (@fcbarcelona_cat) i a totes les xarxes socials habituals del Club.

Dimarts 16 de desembre de 2014

Los Àngeles – 1:00 PM (WST) / Nova York  – 4:00 PM (EST)

beIN SPORTS CONNECT, beIN Sports en Español

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Brasil – 7:00 PM (Brasília)

Sud-amèrica – Buenos Aires 6:00 PM / Santiago de Xile 6:00 PM / Mèxico City 3:00 PM

FC Barcelona: @fcbarcelona_es i www.fcbarcelona.es

Regne Unit – 9:00 PM

Sky Go Extra, NOW TV, Sky Go, Sky Sports 5/HD

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

França – 10:00 PM (CET)

BeiN Sports2

FC Barcelona: @fcbarcelona_fra i www.fcbarcelona.fr

Barcelona – 10:00 PM (CET)

Canal+ Liga / HD, GOL T, Canal+ Yomvi, GolT Multigol, Gol Stadium, TV3

FCBarcelona: www.fcbarcelona.cat, www.fcbarcelona.es, @fcbarcelona_cat i @fcbarcelona_es

Dimecres 17 de desembre de 2014

Països Àrabs – 00:00 AM (Mecca Time)

beIN Sports Arabia 14 HD, beIN Sports Arabia 16 HD, beIN Sports Arabia 9 HD, beIN Sports Connect Arabia

FC Barcelona: @fcbarcelona_ara i www.fcbarab.com

Rússia – 1:00 AM (MSK)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Índia – 2:30 AM (IST)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Indonèsia – 4:00 AM (WIB)

MNCTV

FC Barcelona: @fcbarcelona_id i www.fcbarcelona.co.id

Xina – 5:00 AM (CST)

FC Barcelona: Tencent Weibo, Sina Weibo i  www.fcbarcelona.cn

Japó – 6:00 AM (JST)

FC Barcelona: @fcbarcelona_jap i www.fcbarcelona.jp

Austràlia – 8:00 AM (Sydney)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

                                                                                                                 *Source: Live Soccer TV

Tornar a dalt