fcb.portal.reset.password

Sergio Busquets i Lafita, en el partit de la temporada passada al Camp Nou / MIGUEL RUIZ-FCB

El partit de Lliga FC Barcelona - Getafe CF es retransmetrà en diversos països i canals, però si al teu país no s’emet no pateixis, perquè es podrà escoltar arreu del món en directe a Ràdio Barça en anglès, castellà i català, i als llocs web internacionals. Recorda que durant el partit podràs consultar, al web del club, el minut a minut i les estadístiques, tant les dels equips com les individuals dels jugadors.

Dimarts 28 d’abril del 2015

Los Angeles – 11:00 AM (PST) / Nova York – 2:00 PM (EST)

beIN Sports en Español, Fubo TV, beIN SPORTS CONNECT, beIN Sports USA

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Brasil – 3:00 PM (Brasília)

FC Barcelona: @fcbarcelona_br i www.fcbarcelona.com.br

Amèrica Llatina – Buenos Aires 3:00 PM / Santiago Xile 3:00 PM / Mèxic DF 1:00 PM

DIRECTV Play Latin America, DIRECTV Argentina, DIRECTV Chile, Blue To Go Video Everywhere

FC Barcelona: @fcbarcelona_es www.fcbarcelona.es

Regne Unit – 7:00 PM

Sky Go, Sky Sports 5/HD, Sky Go Extra, NOW TV

FC Barcelona: @fcbarcelona www.fcbarcelona.com

França – 8:00 PM (CET)

beIN Sports 3

FC Barcelona: @fcbarcelona_fra i www.fcbarcelona.fr

Barcelona – 8:00 PM (CET)

Movistar TV Fútbol, Canal+ Liga / HD, GOL T, Gol Stadium, Canal+ Yomvi, C+ Liga Multi

FCBarcelona: www.fcbarcelona.cat, www.fcbarcelona.es, @fcbarcelona_cat i @fcbarcelona_es

Països àrabs – 9:00 PM (Mecca Time)

beIN Sports Arabia 2 HD, beIN Sports Arabia 12 HD, beIN SPORTS CONNECT Arabia

FC Barcelona: @fcbarcelona_ara i www.fcbarab.com

Rússia – 9:00 PM (MSK)

NTV+ Football, Setanta Sports Eurasia, NTV+ Sport Online

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Índia – 11:30 PM (IST)

Star Sports 2 Asia, Star Sports HD 2 Asia

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Dimecres 29 d’abril del 2015

Indonèsia – 1:00 AM (WIB)

RCTI - Indonesia, Fox Sports Indonesia

FC Barcelona: @fcbarcelona_id i www.fcbarcelona.co.id

Xina – 2:00 AM (CST)

Star Sports China

FC Barcelona: Tencent Weibo, Sina Weibo i  www.fcbarcelona.cn

Japó – 3:00 AM (JST)

FC Barcelona: @fcbarcelona_jap i www.fcbarcelona.jp

Austràlia – 4:00 AM (Sydney)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com.

 

                                                                                                                     *Font: Live Soccer.tv


Tornar a dalt