fcb.portal.reset.password

Promoció familiar al Camp Nou

El FC Barcelona posa en marxa una campanya coincidint amb els partits de Lliga que es jugaran al Camp Nou contra el Llevant –diumenge 15 de febrer, a les 17 hores– i contra el Màlaga –dissabte 21 de febrer, a les 16 hores. Dos partits que es jugaran en horari familiar i en què el Club vol incentivar l’assistència de famílies a l’Estadi. Per això engega aquesta promoció en què, amb la compra de dues entrades per a qualsevol d’aquests dos partits, s’emportaran de manera totalment gratuïta dues entrades més per a nens menors de 15 anys.

Condicions d’ús

Els interessats en aquesta promoció hauran d’adquirir dues entrades, les quals hauran de ser utilitzades per adults, i el Club en regalarà dues més que únicament podran ser utilitzades per menors de 15 anys.
La família haurà d’accedir en el mateix moment a l’Estadi, i no es permetrà l’entrada d’un adult que s’hagi beneficiat de la promoció familiar si no va acompanyat de cap nen. A més, el Club podrà demanar el document acreditatiu de l’edat als nens.

Cal recordar que la promoció és exclusivament per als partits de Lliga contra el Llevant i el Màlaga, i serà aplicable a totes les zones del Camp Nou excepte General i Gol Baix.

Com es pot aconseguir el ‘Pack Familiar’?

El Club disposa de 1.000 'packs' que es vendran únicament a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat. A l’hora de fer la compra caldrà incloure el codi promocional PROMOFAMILIAR per poder beneficiar-se'n.

[[BOTOVERMELL::Promoció familiar al Camp Nou++Compra la teva entrada::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbarcelona/ca_ES/entradas/evento/1933/session/105031/step1r2::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Promoció familiar d’entrades per als partits... per fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();