fcb.portal.reset.password

Gerard Piqué, a l'acte / GERMÁN PARGA-FCB

Gerard Piqué ha fet un repàs de l’actualitat blaugrana durant l’acte d’entrega dels 50.000 euros recaptats pel projecte 'Relats Solidaris', un llibre del qual Piqué va ser imatge en la darrera edició. El defensa català ha parlat de la càrrega de partits de l’abril i de la seva importància, del seu estat de forma personal i dels seus companys de vestidor Messi, Xavi i Alves. A més, ha estat clar quant l’estil de joc del Barça: “Seguim dominant els partits. El Barça sempre ha de ser el que porti el pes del partit”.

A continuació pots repassar les declaracions de Gerard Piqué agrupades per temes:

La càrrega de partits a l’abril

“El més important ve ara. Vénen una sèrie de partits molt durs i els quarts de final de Champions. Sabem que serà molt dur i haurem d’estar a un alt nivell si volem aconseguir els títols.”

“Tenim equip i hem demostrat durant l’any que hem anat a millor, el nivell ha anat 'in crescendo' i fa que tinguem molta confiança. Tenim l’experiència de l’any passat, i a partit d’allà intentarem millorar.”

“Tots els mesos són decisius. No guanyarem cap títol, però en podem perdre molts. Hem d’anar partit a partit i sabent que a la Lliga no podem perdre punts i que els quarts de final de Champions són vitals per al Club. Si al final no guanyem cap títol, tota la feina no haurà servit de res.”

Estat de forma personal

“Sento que em trobo molt bé, amb molta confiança. Físicament bé, em sento ràpid. Sé que em sento que ajudo l’equip, que tenim bons resultats i això ajuda. Queden dos mesos de temporada. Sense títols no servirà de res el treball fet. Hem de seguir en aquesta línia.”

“Quan surts al camp a vegades et trobes bé, pots amb tot, i ara tinc la confiança. Estic passant per un procés amb molta confiança i que fa que senti que estic molt bé.”

Noms propis

“Amb Messi sóc optimista, he parlat amb ell. Crec que podrà participar a Balaídos. Al final és com se senti durant aquesta setmana. Els doctors del cos tècnic són els que ho han de valorar. Per les sensacions que tinc, crec que hi serà.”

Sobre la renovació d’Alves: “No sóc jo qui decideix aquestes coses. Com a company, durant aquestes set temporades ha demostrat que és un dels millors, per no dir el millor lateral dret de la història del Club. A més, ara continua tenint un rendiment molt bo. El voldria amb mi molts anys.”

“Xavi significa la nostra forma de jugar, la cultura de la Masia. Seria una baixa important.”

Pilota aturada

“Sempre practico les faltes a l’entrenament. N'hi ha molts especialistes a l’equip. Si a partir d’ara en tiraria alguna amb el Barça? Depèn de la confiança que tingui i que els especialistes no siguin al camp.”

“No hem canviat gaire en el tema d’estratègia. Si que és veritat que amb Juan Carlos Unzué n’estem fent molta, però a vegades és sobre si la pilota entra o no. Els bons resultats en defensa és més cosa d’actitud.”

L’estil de joc

“Crec que l’equip segueix amb la mateixa filosofia, però tenim moltes variants. Amb els tres grans jugadors que tenim al davant, no fa que canviem la manera de jugar, però sí que els subministrem moltes pilotes perquè sabem que generaran ocasions de gol.”

“Continuem dominant els partits. L’estil i la filosofia són els mateixos. Tenir la posició, la pilota, i a partir d’allà, crear ocasions. El Barça sempre ha de ser el que porti el pes del partit.”

Final Copa

“Serà una gran final al Camp Nou. Volíem jugar-la al Bernabéu perquè fos un camp neutral i amb molta capacitat. Si fos al revés, estaria encantat de deixar l’Estadi als altres equips.”


Gerard Piqué: "El treball no servirà de res si... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();