fcb.portal.reset.password

Piqué, durant l'entrevista de la UEFA

Sensacions personals, estil de joc blaugrana, claus de Luis Enrique i records d’infantesa. Aquests són els temes principals de l’última entrevista que els mitjans de la UEFA han fet a Gerard Piqué, que també ha parlat sobre certs aspectes de l’actualitat barcelonista.

Un d’aquests aspectes és la relació que manté el trident atacant del primer equip del FC Barcelona. El defensa català ha reconegut no haver vist mai un vincle com el que tenen Messi, Suárez i Neymar i diu que la relació que hi ha entre tots tres és elogiable: "Estem parlant dels millors jugadors del món i tenen una relació especial. S’entenen a la perfecció. No hi ha cap tipus d’enveja i això es demostra al camp, en el seu rendiment", ha assegurat.

A l’entrevista també ha aparegut el Piqué més blaugrana i personal, que ha parlat de la seva estima pel FC Barcelona, que va començar des de ben petit, "quan vas a l’Estadi i, a poc a poc, t’enamores del Club i de la seva història". També del simbolisme de l’himne, el 'Cant del Barça', que, amb el naixement dels seus fills, ha tornat a recordar: "El Milan, per anar a dormir, només vol que canti l’himne del Barça. Aquí és on veus que és part de la nostra vida i que passa de generació en generació".

Però, a més a més, Piqué també ha tocat altres aspectes de l’actualitat del FC Barcelona que repassem amb les declaracions següents:

L’objectiu de la Champions

"Sabem que és un camí molt difícil, perquè ara ens trobarem amb els equips més complicats i, per tant, és qüestió de petits detalls. És molt important no patir lesions, continuar amb la mateixa confiança i, si seguim en aquesta línia, tindrem opcions de guanyar-la".

Leo Messi

"El Leo sap llegir perfectament els partits, perquè és molt intel·ligent. Se sent còmode començant a jugar des de la banda i això ha fet que en Luis tingui l’oportunitat de jugar de davanter centre, la seva posició idònia. Crec que va ser un encert, perquè l’equip ha anat a més, Messi brilla igual i Suárez ens està donant molts gols". 

El que demana Luis Enrique

"Luis Enrique té una idea ben definida i l’equip l’ha entès perfectament".

"Ens demana que pressionem a dalt, que, quan el rival ataca, puguem fer un contraatac ràpid i que, amb la velocitat que tenim a dalt, intentem aprofitar l’espai que ens dóna el rival quan separa les seves línies".

L’ADN Barça

"L’estil és el mateix de sempre, però sí que és veritat que ara l’hem perfeccionat una mica i hem après a jugar partits que abans ens costaven més".

"Mai he vist un Barça sense control del partit. Mai he vist un Barça que no té la possessió de la pilota i que veu que el rival és el que ataca tota l’estona. L’estil es manté".

"A l’equip l’ajuda molt que els defensors tinguem la capacitat de trencar línies, de sortir conduint l’esfèrica o de fer una passada llarga de 30 o 40 metres. Els entrenadors sempre m’ho han demanat i em sento amb confiança d’assumir el meu repte. El Barça ho necessita per jugar amb el seu estil".


Les declaracions de l'entrevista de Piqué a la... per fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();