Neymar Jr fa part de l’entrenament amb el grup

Neymar Jr fa part de l’entrenament amb el grup

El brasiler, que havia estat fent treball específic, ha començat a exercitar-se amb els seus companys aquest dilluns Bartra ha fet treball específic i Mathieu i Xavi, encara sense l’alta mèdica, han treballat amb el grup

Després de disputar tres partits en els últims deu dies i de descansar aquest diumenge, el primer equip del FC Barcelona ha tornat a la feina aquest dilluns al matí a la Ciutat Esportiva. Ho ha fet amb la novetat de Neymar Jr, que ha fet part de l’entrenament amb el grup després d’haver fet treball específic des de dimarts passat.

A banda del brasiler, l’entrenament també ha comptat amb la presència de Mathieu i Xavi, absents a Ginebra i a Hèlsinki, i que s’han exercitat amb la resta del grup tot i no tenir encara l’alta mèdica. Bartra ha fet treball específic i Adriano ha continuat fent part del treball amb el grup.

Aquest dilluns al matí s’han exercitat també quatre jugadors del Barça B. Són Grimaldo, Samper, Sandro i Munir, mentre que Ié i Halilovic, que ho havien fet durant tota la pretemporada, ho han fet sota les ordres d’Eusebio Sacristán.

D’altra banda, el flamant fitxatge blaugrana Thomas Vermaelen ha fet treball de fisioteràpia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut