fcb.portal.reset.password

Amador Bernabéu i Jordi Cardoner, a la Seu Social, després que l'avi de Piqué hagi fet soci el seu besnét / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerard Piqué torna a ser pare. El jugador blaugrana, de 26 anys, i la seva xicota, la cantant Shakira, han estat pares aquest dijous de Sasha Piqué. El nadó, que ha nascut a Barcelona, és el segon fill de la parella, després de Milan, que va néixer el 22 de gener del 2013.

Com el seu pare i el seu germà Milan, Sasha també serà soci del FC Barcelona. De fet, aquest mateix matí el seu besavi i avi de Gerard Piqué, Amador Bernabéu, ha formalitzat l’alta de soci a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), acompanyat pel vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner. Posteriorment ha rebut com a regal la primera i la segona equipació del primer equip.

L'avi Bernabéu ha mostrat amb molt d'orgull el carnet de soci de Sasha, amb el número 155629. "Estic molt il·lusionat perquè és un tema familiar. Tots els néts des que han nascut han estat donats d'alta de soci i m'hauria agradat que quan jo vaig néixer també me n'haguessin fet. Però eren altres temps", ha dit Amador Bernabéu en declaracions a Barça TV i www.fcbarcelona.cat. Ha afegit que "encaminar-lo cap al Barça és el millor que pot passar". D'altra banda, Jordi Cardoner ha comentat: "Ens fa sempre il·lusió que es doni d'alta un soci, però, si a més és el fill d'un jugador del primer equip i tan emblemàtic, te'n fa encara més".

Campanya per ajudar nadons del món

Cal recordar que Shakira i Piqué, en col·laboració amb UNICEF, van organitzar una campanya anomenada 'Baby Shower' en la qual els visitants de la pàgina poden ajudar a salvar nadons de tot el món enviant-los regals inspiracionals d'UNICEF, com per exemple vacunes o aliments.


El segon fill de Piqué, nou soci del FC Barcelona per fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();