Messi supera Maradona en partits jugats amb la selecció argentina

Messi supera Maradona en partits jugats amb la selecció argentina

El jugador del Barça va disputar contra Holanda el seu enfrontament número 92 defensant la samarreta de l’‘albiceleste’ Aquest estiu el futbolista argentí celebrarà el seu novè aniversari des que va debutar amb l’absoluta

Leo Messi no s’atura i segueix ampliant els seus números. Contra Holanda, a les semifinals del Mundial, el jugador blaugrana va disputar el seu partit número 92 amb la seva selecció. Una xifra que li permet superar els partits jugats amb l’‘albiceleste’ d’una altra gran estrella argentina, com ara Diego Armando Maradona. D’aquesta manera, el de Rosario es torna a posar per davant de Maradona en una classificació, un any després d’enxampar-lo com a segon màxim golejador d’Argentina.

Amb les seves 92 participacions, Messi es converteix en el sisè futbolista amb més partits jugats amb la selecció, però encara està lluny dels registres de Javier Zanetti que, amb 145 enfrontaments, és el que més vegades ha defensat l’albiceleste. A Zanetti, el segueixen Roberto Ayala (115), Diego Simeone (106), Javier Mascherano (103) i Oscar Ruggeri (97).

Nou anys des del seu debut

El proper 17 d’agost, Leo Messi celebrarà el seu novè aniversari des que va debutar amb l’absoluta del seu país. Després de la seva destacada participació en el Mundial sub-20 del 2005, Messi va entrar en una convocatòria de José Pekerman, el seleccionador argentí de l’època. Tot i així, el del Barça no guarda un bon record del seu debut. Contra Hongria, en un amistós celebrat a Budapest el 17 d’agost del 2005, Messi va substituir Lisandro López al minut 63. 47 segons després, però, va ser expulsat amb targeta vermella directa.

El debut oficial de Leo Messi amb l’Argentina va ser el 3 de setembre d’aquell mateix any, contra Paraguai, a la fase de classificació del Mundial del 2006. Aquella seria la seva primera Copa del Món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut