fcb.portal.reset.password

Bartra, durant la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Marc Bartra, de 23 anys, afronta la seva tercera temporada al primer equip i espera que aquest sigui l’any de la seva confirmació. "Espero consolidar-me i tenir continuïtat i aportar totes les qualitats a l’equip”, ha comentat el central de Sant Jaume de Domenys, que ha afegit: “Serà la meva tercera temporada i em sento amb plenes garanties d’estar preparat i fer un pas endavant”.

El defensa, a més, ha parlat del que vol Luis Enrique i està transmetent a l’equip en aquests primers dies de pretemporada. “El missatge de Luis Enrique és que tots hem de sumar, que hem de remar en la mateixa direcció. A cada entrenament ens hem de guanyar el lloc”, ha explicat Bartra, que també ha parlat de la seva relació amb el tècnic asturià: “Espero convèncer Luis Enrique per estar en el primer onze del primer partit de Lliga. Els meus dos primers anys de professional van ser amb Luis Enrique. Tinc molt bons records, aquella gana i rauxa la vaig aprendre d’ell, ens ho va ensenyar ell”.

Em sento molt madur, amb molta il·lusió i moltes ganes d'ajudar

“És el meu tercer any i he passat per tot. Des de no comptar, tenir pocs minuts, a tenir minuts en partits importants i ara em sento molt madur, amb molta il·lusió i moltes ganes per ajudar el màxim possible a l’equip”, ha analitzat el blaugrana, que ha dit que, si ve un altre central a l’equip, “hi haurà més competència i haurem de guanyar-nos un lloc i serrarem les dents”.

“El millor que podem fer és pensar que no hi ha titulars i suplents. Hi ha jugadors amb molt de pes, però el més important és que l’equip sumi”, ha confessat Bartra, que ha comentat que Luis Suárez “ha demostrat a la Premier League que és un dels millors davanters del món”.

Tornar a dalt