fcb.portal.reset.password

Luis Suárez, durant l'entrevista. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Luis Suárez és una de les cares noves del Barça de la propera temporada 2014/15. Després de la seva arribada i presentació davant l’afició i els mitjans de comunicació, hem pogut escoltar la veu de l’uruguaià en el marc del programa 'Benvingut Suárez', que s’emetrà dijous a Barça TV a les 20.15 h i que es podrà tornar a veure a partir de les 23.15 h.

En la seva primera entrevista després del seu fitxatge, Suárez s’ha mostrat molt satisfet i emocionat de la seva rebuda a Barcelona. “És una recompensa que m’ajuda a seguir entrenant-me dia a dia per després compensar-los al terreny de joc”, ha comentat el jugador. Suárez durà el dorsal número '9' a l’esquena i reforçarà una de les línies més potents de l’equip de Luis Enrique: la davantera. Sobre el seu rol al davant, el nou '9' blaugrana no es considera “un davanter estàtic”, sinó tot el contrari: “He jugat en totes les posicions de l’atac. No sóc un davanter que es quedi quiet en una posició”. He jugat en totes les posicions de l’atac. No sóc un davanter que es quedi quiet en una posició

L’uruguaià, que ja s’entrena amb els seus nous companys i que ha disputat els primers minuts amb l’equip al Trofeu Joan Gamper, ha deixat enrere els dies en què no podia treballar amb el grup. El jugador ha confessat que durant aquells dies es va sentir “estrany” i que l’espera se li va fer molt llarga. Tot i això, “el resultat m’ha donat la possibilitat de tornar a entrenar-me, de sentir-me futbolista, d’estar amb els companys i conviure en el dia a dia”, ha afirmat.

Ja és coneguda la seva especial relació amb la ciutat de Barcelona i amb Catalunya. Més enllà dels vincles familiars, el nou davanter blaugrana ha confessat que des de ben jove era aficionat del Barça i que sempre que podia, s’escapava a la Ciutat Comtal: “Gaudia molt de Barcelona, de l’ambient i de l’Estadi cada cop que podia venir”.

Tornar a dalt