fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, al Sánchez Pizjuán / MIGUEL RUIZ-FCB

Luis Enrique no ha valorat si el Barça mereixia sortir victoriós del Sanchéz Pizjúan després de la primera part que s’ha realitzat. “Tant li fa si el resultat és just o no, és el que hi ha i és inamovible”, ha dit el tècnic, que també ha destacat: “No passa res, continuem líders”. En aquest sentit, l’asturià ha donat importància al fet que el campionat no es decidirà fins al final: “L’any passat la Lliga es va decidir a la jornada 38. Aquest any, a la 31, som líders”.

A l’hora de comentar el desenvolupament del matx, Luis Enrique ha explicat: “A la primera part hem estat netament superiors, hem fet molt bon futbol i hem generat problemes al Sevilla”. L’entrenador ha lamentat, però, que el Sevilla ha obtingut vida en els tres minuts de la primera part en què han perdut el control del partit.

A continuació detallem altres frases destacades de Luis Enrique a la roda de premsa:

“Per fer una primera part com la que hem fet s’ha de tenir un molt bon equip i estar a un alt nivell. Llàstima dels cinc minuts en què ens hem descol·locat”.

“La segona part ha estat més equilibrada, cap equip ha estat superior i hem comès un error”.

“Hem tingut la sensació que podíem fer el tercer gol però també encaixar alguna diana. I hem encaixat el gol d’una manera que no ens pensàvem, que ha estat un error nostre”.

“Amb l’entrada de Xavi buscava tenir el control del partit, tenir més la pilota i el control del joc, amb Andrés Iniesta amb més opcions per dins, però ens ha costat tenir possessions de pilota més llargues”.


Luis Enrique: "Seguimos siendo líderes" by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();