fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, en roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Luis Enrique ha demanat el suport del públic per al debut a la Lliga de Campions 2014/15. El tècnic asturià ha assegurat que “necessitem la nostra afició i intentarem que vegin un partit espectacular”, i ha recordat que els d’aquest dimecres contra l’Apoel FC “són tres punts molts importants”. En aquest sentit, els ha equiparat amb els tres que es poden obtenir contra el PSG, a priori el rival més fort del grup H.

L’entrenador no ha volgut parlar dels reptes a Europa. “Ara l’objectiu que tenim és guanyar el primer partit de la competició”, ha declarat, conscient que han tingut "un bon inici" a la Lliga, en què l’equip ha resolt amb victòria els tres partits disputats. De moment, no vol mirar més enllà: “Marcar-se mínims a la Lliga de Campions amb un equip com el que tenim no tindria gaire sentit”.Quan no tenim la pilota som onze defenses i quan la tenim som onze atacantsPel tècnic el partit serà com qualsevol altre. “És especial per la competició que és en si. És una competició molt atractiva, molt maca, però prepararem el partit com qualsevol altre. Hem de fer moltes coses millor que el rival per poder guanyar-lo”, ha indicat.

Preguntat pels zero gols rebuts en aquests tres primers compromisos, Luis Enrique ha reconegut la seva satisfacció per “l'actitud defensiva” de l’equip. “Quan no tenim la pilota som onze defenses i quan la tenim som onze atacants. Estic molt content per la millora global de l’actitud defensiva”, ha apuntat. Com a exemple, ha explicat que en l’acció del primer gol contra l’Athletic Club la recuperació de pilota es produeix gràcies a la pressió exercida per Sandro.Encara és molt aviat per valorar què fan els rivals. Nosaltres hem de fer el nostre camíSobre la distància assolida amb el Reial Madrid a la Lliga, Luis Enrique ha afirmat: “Esperava que el meu equip tingués un nivell alt i tirés endavant els partits, però encara és molt aviat per valorar què fan els rivals. És clar que vull que perdin sempre, però nosaltres hem de fer el nostre camí”.

I la següent parada d’aquest camí es diu Apoel FC. “Si som intensos i tenim un ritme de competició alt segurament ens aproparem a la victòria. Si el rival ens supera en aspectes així, podem patir”, ha conclòs.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB-APOEL::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbchampions/ca_ES/entradas/evento/2256/session/111961/step1r2?utm_source=web-fcb&utm_medium=banner-ticketing-ca&utm_campaign=fuch-1f-apo::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Luis Enrique hace un llamamiento a la afición... per fcbarcelona

Tornar a dalt