fcb.portal.reset.password

Luis Enrique conversa amb Pedro durant l'entrenament d'aquest dimecres / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

“Em sento confiat i motivat, pensant en les coses que podem millorar. Centrat en les coses que puc controlar. Segueixo amb la mateixa fe i la veig en els jugadors”. Ho deia l’entrenador Luis Enrique en la roda de premsa prèvia al partit d’anada dels vuitens de Copa del Rei contra l’Elx. Després de la derrota a Anoeta i les darreres decisions al Club, l’asturià ha expressat un bon estat d’ànim: “Estic més il·lusionat que el primer dia. Veig l’equip amb marge de millora, però en línia positiva”.

Això sí, el tècnic ha reconegut que no aprofitar la punxada del Madrid, líder a la Lliga, “ha afectat l’equip”. Alhora, manifestava: “El clima a dins del vestidor és positiu; ens agradaria que a fora ho fos més”. Preguntat repetidament per la seva relació amb Leo Messi, Luis Enrique apuntava: “Les coses del vestidor es queden aquí. Ni confirmo ni desmenteixo. La meva feina és ser entrenador”. Continuava: “Tinc la mateixa relació amb tots els jugadors de la plantilla que al principi. No ha canviat en res. Potser ens coneixem més. En aquest sentit crec que ha millorat”.He parlat, he negociat, he estat permissiu amb algunes coses que sol·licitaven els jugadors, però he estat exigent i fidel als meus principis
“No tinc res de què penedir-me avui personalment amb cap jugador. Intento un objectiu global per aconseguir títols a final de temporada i en aquest camí estem”, afegia. En aquesta línia, l’entrenador culer explicava: “No tracto tots els meus fills de la mateixa manera, i tampoc ho faig amb els jugadors. Però hi ha unes normes comunes que s’han de respectar. El grup està per sobre de qualsevol individualitat”. I rematava: “He parlat, he negociat, he estat permissiu amb algunes coses que sol·licitaven els jugadors, però he estat exigent i fidel als meus principis”.

“Tinc el suport del Club i dels jugadors”

En aquest sentit, ha destacat el paper dels capitans: “Van més enllà de portar el braçal. Em consta que ho estan fent. Els veig predisposats i preparats”. Amb tot, està convençut que la situació “canviarà tornant a guanyar”. Se sent fort i segur. “Tinc el suport del Club i dels jugadors. Segueixo amb la mateixa intensitat que el primer dia”. Aclaria també que manté comunicació periòdica amb el president Josep Maria Bartomeu. “No he rebut cap ultimàtum”, declarava.

Durant la roda de premsa, Luis Enrique ha tingut un record per a Andoni Zubizarreta i el seu equip a la secretaria tècnica, els quals ha valorat com “unes persones preparadíssimes”. La seva marxa el debilita, segons ha dit. També ha parlat del paper del públic culer. “Avui només puc elogiar l’afició. Estem amb opcions reals en totes les competicions i segueixo sent optimista. Engegarem contra l’Elx amb la idea de fer un bon partit, sabent que no serà fàcil”.

Precisament, sobre la imminent cita a la Copa, el tècnic del Barça admetia: “Em preocupa tot el que envolta el partit, hem de distreure’ns el mínim possible”. Ha conclòs així: “No saber qui jugarà del rival em preocupa, així com, més que en cap altre partit, l’estat dels nostres jugadors perquè no és la situació més agradable”.


Luis Enrique: "Me siento confiado y motivado" por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();