fcb.portal.reset.password

Neymar i Messi, golejadors contra el Vila-real. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Amb nou i vuit gols, respectivament, Leo Messi i Neymar Jr són la parella més efectiva del moment en aquest 2015. Cap doblet d’artillers ha marcat més gols que ells. L’argentí i el brasiler, igual que amb Luis Suárez i la resta de davanters blaugrana, es complementen i es retroalimenten a base de gols i assistències.

En el cas de Messi i Neymar, això queda reflectit amb la freqüència en què, quan marca l’un, també ho fa l’altre. Aquesta situació s’ha donat en 12 dels 22 partits que el ‘10’ i l’’11 culers han coincidit com a titulars en qualsevol de les tres competicions. Els casos més recents són els partits de Lliga contra el Vila-real, l’Elx i l’Atlètic de Madrid.

Xifres estratosfèriques

Leo Messi suma ja 32 gols en els 30 partits que ha disputat aquesta temporada. És la xifra més alta a aquestes alçades de curs de l’argentí, amb l’única excepció dels 40 que ja havia firmat el 2012/13. El de Rosario és el segon màxim realitzador de la Lliga, amb 22 gols (Cristiano Ronaldo n’acumula 28), i també és segon en l’apartat golejador de la Champions League (8, a un de Luiz Adriano, del Xakhtar Donetsk).

Neymar Jr, per la seva banda, ha marcat 22 gols en 26 compromisos disputats. Ja ha superat amb molta claredat els registres de la temporada anterior (15 en 41). I és que el brasiler és el tercer millor artiller de la Lliga (15), només superat per Cristiano Ronaldo i el mateix Messi.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();