fcb.portal.reset.password

 

Amb la presentació oficial de la tercera samarreta, el FC Barcelona ha completat la col·lecció d’equipaments de la temporada 2014/15. Aquesta col·lecció es compon de la primera equipació amb els colors blaugrana; la segona, de color carmesí; la tercera, presentada aquesta mitjanit, de tons grocs; i la quadribarrada, amb els colors de la senyera.

La samarreta titular blaugrana

La primera equipació actual va ser presentada sota el lema "Feta per guanyar" i adopta un disseny que manté les característiques franges blaugrana del FC Barcelona, però més vistoses, amples i amb uns tons vermells i blaus més foscos. També hi podem veure un renovat i espectacular escut, a més d'un exclusiu coll blau folgat amb un toc català, ja que mostra la senyera a la tapeta oberta del coll de pic -per primera vegada es veu la bandera catalana a la part davantera de la samarreta.

La segona equipació, carmesí

La samarreta de la segona equipació presenta un coll rodó i és totalment de color carmesí brillant excepte als punys, que representen els blaugranes amb el color grana a la part davantera i el blau a la posterior. A la part posterior interna del coll veiem la bandera catalana, la senyera, entre els habituals colors vermell i blau del FC Barcelona, i aquest detall es repeteix a la part posterior del coll, però amb la paraula ‘Barça’ situada a sota i escrita en color blau amb la tipografia exclusiva del Club. El mateix color carmesí està present a la samarreta, els pantalons i els mitjons.

La tercera samarreta, en dos grocs

La samarreta, els pantalons i els mitjons són tots d’un groc fort i viu diferent a la part davantera, i d’un to més fosc del mateix color groc a l’esquena. Aquests dos tons estan dividits per una franja blava a banda i banda de l’equipament honorant un dels colors identitaris del FC Barcelona. La samarreta també té un disseny clàssic, amb un sofisticat coll de polo i una tapeta de tres botons en el to més fosc del color groc fort i viu. La màniga dreta de la samarreta compta amb una petita senyera. La nova samarreta, que ja es pot reservar a través de nike.com/fcb, es posarà a la venda el 25 de setembre. Pocs dies després, s’estrenarà coincidint amb el partit de Lliga de Campions contra el París Saint-Germain (30 de setembre).

La samarreta de la senyera

La samarreta amb els colors de la senyera seguirà formant part de la col·lecció de samarretes oficials de la temporada i podrà ser utilitzada per l’equip sempre que el Club ho consideri. La samarreta, tot un èxit de vendes, es continuarà comercialitzant a nike.com/fcb i punts de venta habituals.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();