fcb.portal.reset.password

Bartomeu a Panamà

Tan aviat com ha conegut el resultat el sorteig de semifinals de la Lliga de Campions, el president Josep Maria Bartomeu ha valorat el resultat i l’enfrontament contra el campió alemany: “És un orgull per al Barça jugar la seva vuitena semifinal de Lliga de Campions en deu anys. Fer-ho ara amb el Bayern de Pep Guardiola és un repte, una satisfacció i un regal futbolístic que la nostra afició segur que sabrà apreciar”.

Bartomeu, des de Ciutat de Panamà, on es troba en viatge privat, ha apel·lat a l’agermanament barcelonista de cara a aquest gran repte, un darrer esglaó que, en cas de superar-se, suposaria la vuitena final de la màxima competició europea per al Club: “Ara més que mai hem d’estar tots units al voltant del tècnic i dels jugadors. Hem vist que aquesta simbiosi ens ha funcionat molt bé i això ha de continuar les properes setmanes”.

El president blaugrana ha coincidit amb Jordi Mestre, vicepresident esportiu, en valorar el Bayern de Munic com un dels clubs més importants d’Europa amb una gran trajectòria i palmarès.

El partit d’anada es jugarà el dia 6 de maig a l’Estadi a partir de les 20.45 h. Per a aquest gran dia, Bartomeu ha fet una crida a tota l’afició recordant la confiança plena en un grup de tècnics i jugadors que mantenen viu l’equip en les tres competicions: “Animo tots els barcelonistes a viure aquesta semifinal, sense oblidar que també seguim lluitant per les altres dues competicions, la Lliga i la Copa del Rei. Com ha dit el nostre tècnic, Luis Enrique, a la roda de premsa, abans del Bayern tenim tres partits de Lliga que ens enfrontaran amb l’Espanyol, el Getafe i el Còrdova, que també són crucials. Donem suport als nostres jugadors i siguem optimistes perquè tenim un equip per ser-ho”.

Tornar a dalt