Jérémy Mathieu rep l’alta mèdica

Jérémy Mathieu rep l’alta mèdica

El defensa francès es va perdre els amistosos a Ginebra i Hèlsinki per unes molèsties als isquiotibials de la cuixa esquerra Aquest dimarts també s’ha confirmat la contusió lumbar que va patir Ter Stegen durant l’entrenament de la tarda de dilluns

Jérémy Mathieu ha rebut l’alta mèdica després de l’entrenament d’aquest dimarts. El francès, que havia participat en les últimes sessions amb l’equip tot i no tenir encara l’alta, s’ha recuperat definitivament de les molèsties als isquitibials de la cuixa esquerra que li van impedir disputar els dos últims amistosos a Ginebra –contra el Nàpols– i a Hèlsinki. D’aquesta manera, el defensa estarà a plena disposició de Luis Enrique per als pròxims entrenaments.

Confirmada la lesió de Ter Stegen

D'altra banda, aquest dimarts també s’ha confirmat la lesió del jugador Marc-André ter Stegen. El porter va patir una contusió lumbar durant l’entrenament de la tarda d’aquest dilluns, i les proves realitzades aquest matí han confirmat la lesió. L’alemany farà treball específic durant els pròxims dies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut