fcb.portal.reset.password
Mathieu, amb Zubizarreta i Jordi Mestre a la sala de premsa

Mathieu, amb Zubizarreta i Jordi Mestre a la sala de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Jérémy Mathieu ha estat presentat aquest dijous com a nou jugador del Barça davant dels mitjans informatius. El nou jugador del Barça, que lluirà el dorsal ‘24’, ha explicat que és un moment molt important en la seva trajectòria esportiva. “Crec que és el millor moment de la meva carrera. Estic molt orgullós i he treballat molt per ser aquí”, ha explicat Mathieu, que prefereix jugar com a central: “Sóc polivalent, però em sento més còmode de central, vinc aquí per jugar de central”.

Sé que al Barça hi ha moltíssima qualitat i cal anar tots junts perquè ens surtin bé les coses

El defensa, que va començar a jugar com a lateral, ha fet les funcions de central en les últimes temporades a València: “Va ser Valverde qui em va dir si podia jugar de central i a poc a poc m’he trobat molt còmode en aquesta posició”, ha dit el ‘24’ blaugrana, que ha afegit: “El que m’importa és donar el màxim possible, donar el 100% al club on sóc. Ho intentaré fer el millor possible”.

“Sé que al Barça hi ha moltíssima qualitat i cal anar tots junts perquè ens surtin bé les coses. El joc del Barça m’agrada i espero fer-ho molt bé amb la pilota i aportar la meva qualitat”, ha analitzat Mathieu, que ha dit que és un autèntic plaer “poder jugar al Barça”. “Estic molt orgullós i content de ser aquí”, ha assegurat.

No conec gaire la ciutat, però m’han parlat molt del Club. Em sentiré molt còmode i a gust

A més, preguntat pel fet que marxi Carles Puyol, tota una institució al centre de la defensa i al Club, i la seva arribada, Mathieu ha dit: “Puyol ha estat un jugador molt gran, espero estar a la mateixa alçada. Donaré el màxim i lluitaré”.

Finalment, tot i que, com ha revelat, no coneix gaire la ciutat, no té dubtes que s’hi adaptarà molt bé: “No conec gaire la ciutat, però m’han parlat molt del Club. Em sentiré molt còmode i a gust”.

 

Tornar a dalt