fcb.portal.reset.password

Iniesta, a l'acte a l'Antiga Fàbrica Damm / DAMM

[[DES_1]]Andrés Iniesta ha contestat a les respostes dels seus seguidors en un acte organitzat per Estrella Damm a la seva l’antiga fàbrica de Barcelona. A través de Twitter i Facebook, els internautes preguntaven les seves curiositats en l'àmbit professional i, sobretot, en el personal. Evidentment, una de les primeres qüestions ha estat el bon moment del Barça.

“Veig l’equip molt bé. Hem anat de menys a més. Tot té el seu procés i una temporada té els seus moments. L’important és que la gent de dins no canviï el seu rumb, has de tenir la ment fixa en la idea”, explicava. I afegia: “L’equip ha crescut i s’ha superat. Estem en bona posició d’aconseguir una cosa molt difícil, ho tenim a l’abast sabent que són dues finals”.

La final de Berlín, “bonica i especial”

Parlava, és clar, de la Copa i de la Champions League. Segons ell, “el truc abans d’una final és intentar mantenir la normalitat. No és el mateix jugar una final de Champions que un partit de Lliga, però intento tenir les mateixes pautes. Tenir certa experiència també et dóna tranquil·litat”. Això sí, admetia que una final com la de Berlín és “bonica i especial”.

El primer trofeu, la Lliga, ja és al sac. “L’hem celebrat com tocava, un títol molt important després de tot l’any d’esforç”, reconeixia. En aquest sentit, Iniesta ha contestat quins són els factors clau per a l’èxit d’un grup: “El respecte, la solidaritat, el treball i l’esforç”.No trobo un elogi a l’alçada del que representa Xavi com a persona i com a jugador, és únic i irrepetible
Qüestionat sobre la seva trajectòria al costat de Xavi Hernández, el ‘8’ del Barça ha estat molt clar: “No trobo un elogi a l’alçada del que representa com a persona i com a jugador. És únic i irrepetible, fonamental amb tot el bo que ha viscut el Club i la selecció. Per a mi, és un verdader plaer i un orgull haver fet tota la meva carrera al seu costat”.

Repassant la seva vida futbolística, Andrés Iniesta no dubtava del moment més destacat com a jugador: “El primer pas perquè passi tot és debutar amb el primer equip. Quan ho vaig fer a Bruges va ser el més important, juntament amb el debut al Camp Nou, contra el Recreativo. Són els dos dies més feliços per a mi”.Entrenador? Anem avançant en el temps, queda menys per deixar-ho i és una situació que cada cop m’agrada més
Alhora, el migcampista ha parlat dels seus plans de futur. “Entrenador? Fa tres o quatre anys no ho pensava . A dia d’avui, anem avançant en el temps, queda menys per deixar-ho i és una situació que cada cop m’agrada més. Ja ho veurem, m’agrada gaudir del present”.


Andrés Iniesta: "El equipo ha crecido y se ha... por fcbarcelona

L'Andrés més personal

En la conversa amb els seus seguidors, moderada pel periodista Raül Llimós, Andrés Iniesta ha mostrat el seu vessant més personal. No ha amagat que la persona que més l’ha influït ha estat el seu pare, ni que el seu sacrifici més gran com a esportista va ser allunyar-se de la seva família amb 12 anys. A més, el de Fuentealbilla ha revelat que segueix estudiant educació física i que els seus principals hobbies són estar amb la seva filla, els esports i les sèries de televisió. 'Breaking Bad' és l’última que ha vist i ‘La sombra del viento’, el llibre que més l’ha atrapat.

Tornar a dalt