Goodbye Birmingham!

Goodbye Birmingham!

El Barça s’acomiada de l’‘stage’ a St George’s Park amb un entrenament passat per aigua L’equip ha completat set sessions preparatòries de camp i ja pensa en el compromís a Niça

Aquest divendres ha estat l’últim dia de feina del Barça a St George’s Park. Després de cinc dies d’‘stage’ de pretemporada en unes immenses i innovadores instal·lacions, l’equip viatjarà el dissabte a primera hora cap Niça per disputar el segon amistós del curs. Enrere queden ja set entrenaments de camp en terres angleses.

L’últim ha estat al matí. Just després de l’anunci que Sergio Busquets heretaria el ‘5’ de Puyol a partir d’aquesta temporada. Com en d’altres sessions ha estat seguida per uns instants per equips concentrats a St George’s Park. En aquest cas es tractava d’un jove combinat nord-americà.

El tècnic Luis Enrique ha obert els primers 45 minuts als mitjans de comunicació i, sota una intensa pluja, han pogut veure un exercici de possessió a un ritme elevat al camp principal. La sessió, però, acabaria al costat, a l’únic camp cobert del recinte (amb les mateixes mesures de l’estadi de Wembley).

Aquest seria l’últim entrenament de camp del Barça a Anglaterra, ja que a la tarda l’equip s’ha exercitat dins de les instal·lacions. D’altra banda, la darrera activitat mediàtica de l’‘stage’ ha estat una compareixença de les set noves incorporacions davant la premsa i, més tard, l’arribada del president Josep Maria Bartomeu a Birmingham. Ha fet un bon balanç de l’‘stage’.

Bartomeu encapçalarà l’expedició culer que aquest dissabte a primera hora es desplaçarà a França per enfrontar-se a l’Olympique de Niça. En arribar, Jérémy Mathieu i Marc-André Ter Stegen oferiran una roda de premsa. El partit serà a les 20.45 hores i posarà el punt i final a sis dies lluny de Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut