fcb.portal.reset.password

Luis Suárez ha completat el seu segon entrenament amb el grup / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El primer equip del Barça ha tornat a la feina després de la jornada de descans d’aquest dissabte, i ho ha fet amb una sessió matinal que ha començat amb felicitacions per a Martín Montoya, que ha estat pare. Luis Enrique ha dirigit una sessió amb un total de 24 efectius. Xavi Hernández i Neymar Jr han participat en l’entrenament encara sense l’alta mèdica, mentre que Adriano ha fet una part de la sessió amb el grup.

Ha estat, a més, la segona oportunitat per veure Luis Suárez entrenant-se amb els seus companys, després d’haver-se incorporat a la dinàmica del grup divendres.

Ter Stegen i Vermaelen, els absents

Els que no han pogut participar-hi han estat Ter Stegen i Vermaelen. El porter alemany es recupera de la petita fissura marginal a l’apòfisi transversa de l'L3, a la zona lumbar, i ha fet treball específic. El defensa belga, per la seva banda, continua fent treball de fisioteràpia per recuperar-se de les molèsties que arrossega als isquiotibials de la cama dreta des del Mundial del Brasil.

La sessió l’han completat tres jugadors del filial, Grimaldo, Samper i Munir. Un entrenament que ha servit per acabar de preparar el partit d’aquest dilluns contra el Club León mexicà amb motiu del Trofeu Joan Gamper. El Barça es presentarà davant la seva afició en la que serà la primera oportunitat de veure en acció les cares noves que té l’equip.


Training session 17/08/14 por fcbarcelona
Tornar a dalt