fcb.portal.reset.password

La segona equipació del FC Barcelona de la temporada 2015/16

La senyera, la icònica bandera de Catalunya, tan present en la cultura de la ciutat i del Club, amara el nou segon equipament, que està adornat amb colors evocadors i un munt de detalls.

La nova samarreta del segon equipament és de color groc daurat, una tonalitat associada a Catalunya. A l’esquena hi veiem quatre franges vermelles verticals sobre un fons groc daurat que baixen des de les espatlles fins a la vora. Aquest disseny està inspirat en la manera com els aficionats del FC Barcelona porten la senyera al coll com si fos una capa, expressant així la seva passió tant per Catalunya com pel Club.

La samarreta, que es podrà comprar a partir del 25 de juny, presenta un coll rodó modern, de color groc daurat a la part frontal per fer joc amb el cos de la samarreta, i dues barres a la part posterior amb els colors blaugrana al voltant del coll, com a referència al color del primer equipament. A la part interna posterior del coll hi trobem el famós lema del Club, ‘Més que un club’.

A la samarreta també hi podem veure una franja blava a cada costat. Les barres s’allarguen a cada banda dels shorts en color blau cel, un gest de complicitat cap al segon equipament que portaven els llegendaris jugadors del FC Barcelona a principis dels anys 70.

Segona opció per als pantalons

Aquesta temporada el FC Barcelona té una segona opció per als pantalons del segon equipament: un model de color groc daurat amb una barra blava als costats, que expressa clarament l’orgull català amb un equipament groc de cap a peus.

Les noves mitges grogues daurades del segon equipament presenten una àmplia barra blava de petits xebrons a la zona del panxell.

Tant per al primer com per al segon equipament, el tipus de lletra exclusiu del FC Barcelona per als noms i els números dels jugadors es modifica, es refina subtilment per a la nova temporada i es fa més nítida i més prima.

[[BOTOVERMELL::Innovació i tecnologia++a les samarretes::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/detall/noticia/innovacio-i-tecnologia-a-les-samarretes-fcbarcelona::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();