El cos tècnic del Barça 2014/15

El cos tècnic del Barça 2014/15

Luis Enrique compta amb l’ajuda d’un equip de treball format per sis persones més

El Barça 2014/15 de Luis Enrique ja està en marxa. Aquest dimarts ha fet els dos primers entrenaments de la pretemporada a la Ciutat Esportiva amb la col·laboració del seu cos tècnic i la resta de l’‘staff’. El seu equip de treball està format per sis persones més. Són aquestes:

Juan Carlos Unzué, segon entrenador. L’exporter, que va defensar la porteria culer durant un total de 36 partits, viurà ara la seva tercera etapa al Club com a tècnic. Del 2003 al 2010 va ser l’entrenador de porters del primer equip. Durant la temporada 2010/11 va ser el tècnic del Numància, abans de recuperar la seva plaça com a entrenador de porters durant el curs 2011/12. Durant l’últim any ha acompanyat Luis Enrique com a segon entrenador al Celta de Vigo.

Robert Moreno, segon entrenador. Moreno serà al costat de Luis Enrique per quart equip consecutiu. Ja va va formar part de l’‘staff’ del Barça B de Luis Enrique ara fa uns anys i també a Roma i a Vigo.

Joan Barbarà, auxiliar tècnic. El fins ara segon entrenador del Barça B canvia el Miniestadi pel Camp Nou. Barbarà, exjugador de Primera al Sabadell i al Salamanca, ja va ser el segon tècnic de Luis Enrique en la seva etapa al Barça B entre el 2008 i el 2011.

Rafel Pol, preparador físic. Pol ja va acompanyar Luis Enrique en les seves etapes al capdavant de les banquetes del Roma i el Celta. La del primer equip del Barça serà la seva tercera experiència plegats.

Joaquín Valdés, psicòleg. Com Moreno, Valdés acompanyarà Luis Enrique per quart equip consecutiu. Valdés, a banda del Roma i el Celta, també va exercir de psicòleg al Barça B de Luis Enrique.

José Ramón de la Fuente, entrenador de porters. L’exporter -del Barça B, entre d’altres equips- viurà la seva tercera temporada al Club. Després d’haver acompanyat Tito Vilanova i Gerardo Martino, enguany serà l’entrenador de porters de l’equip de Luis Enrique.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut