fcb.portal.reset.password

Dunga amb Dani Alves / MIGUEL RUIZ - FCB

Dunga ha visitat aquest dimarts al matí l’entrenament del FC Barcelona. El seleccionador brasiler ha assegurat a Barça TV que Neymar Jr “és un jugador fantàstic i molt competitiu”. Considera que el crac blaugrana està molt a gust a Can Barça: “Es troba molt bé a Barcelona. La filosofia del Barça és molt semblant a la del Brasil, tant per l’ambient per com es treballa”.

A banda de Neymar Jr, amb qui ha conviscut durant els últims dies a la ‘canarinha’, Dunga també ha valorat la situació de la resta de brasilers del FC Barcelona: “Alves i Adriano porten molts temps a Espanya, mentre que Douglas s’està aclimatant”.El Barça ha fet grans partits. És molt competitiuS’ha referit al moment del Barça: “Està molt bé. Va començar amb molta dinàmica, ara té quatre punts d’avantatge i ha fet grans partits. És un equip molt competitiu”.

El seleccionador brasiler també ha destacat la qualitat de l’entrenament al qual ha assistit, així com les instal·lacions culers: “Ha estat molt bo. El FC Barcelona té una gran qualitat, amb grans jugadors. L’ambient és tranquil per treballar, els jugadors ho poden fer en les millors condicions”.

Dunga també ha explicat que intenta ser un seleccionador proper amb els equips. Ha volgut agrair-los el fet de cedir els seus jugadors per als compromisos internacionals.

Tornar a dalt