Douglas visita el Museu del FC Barcelona

Douglas visita el Museu del FC Barcelona

El nou lateral dret descobreix la historia del Barça i queda meravellat amb les fites aconseguides durant aquests anys “Vull formar part de la historia del Barça”, afirma l’última incorporació blaugrana

Vint-i-quatre després de ser presentant com a nou jugador del FC Barcelona, Douglas Pereira va poder descobrir més profundament la història del seu nou club. El jugador va visitar dissabte a la tarda el Museu del FC Barcelona, en una visita en què va estar acompanyat en tot moment per un guia de la instal·lació que li va explicar tots els detalls.

Douglas va poder reviure la historia del FC Barcelona, a través d’una recorregut que el va transportar pels 115 anys del Club. “Vull formar part de la historia del Barça” va confessar el brasiler.

Aclaparat des del primer moment que va arribar a l’entrada del Museu, Douglas va atendre als aficionats que visitaven el ‘Camp Nou Experience’ i que sorpresos es van trobat el nou lateral del Barça. Emocionat i tímid es va fotografiar amb cadascú d’ells.Vull formar part de la historia del BarçaAmb els ulls oberts i brillants va anar mirant i captant totes les imatges que el guia del Museu l’hi anava mostrant sobre els inicis del futbol a Can Barça. Gaudint de l’experiència com si fos un visitant més, Douglas va passar per tots els indrets del Museu veient així les joies del Club, des de la samarreta de Kubala, la de Maradona, la vestimenta de Laudrup, les botes de Koeman o les botes de Belletti amb les que va marcar el gol de la final de París, o el guants firmats de Victor Valdés.

Durant la seva visita, Douglas es va quedar meravellat davant de les quatre Lligues de Campions, mirant-les una per una amb deteniment i amb els ulls exaltats d’emoció. “M’agrada tot del Museu, les conquistes, els trofeus... Estic molt content de pertànyer a aquest Club i de com m’han rebut. M’agrada molt l’historia del Barça i vull formar part d’ella”, va explicar el brasiler.Estic molt content de pertànyer a aquest Club i de com m’han rebutEl ’16’ blaugrana no va poder resistir d’aturar-se al costat de les quatre Pilotes d’Or de Lionel Messi que estan exposades a l’Espai Messi, mentre escoltava amb màxima concentració tots els èxits que fins ara ha aconseguit el crac argenti. De fet, després de veure totes les fites exposades al Museu, Douglas va mostrar encara més ganes de començar aquesta nova etapa. “Veient tot el què ha guanyat Messi i els companys, encara estic més feliç de formar part d’aquest grup i de poder ajudar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut