fcb.portal.reset.password

IV Diada del Soci Solidari, dimarts 16 de desembre

Per quart any consecutiu, el FC Barcelona, a través de la seva Àrea Social, designa un partit durant la temporada per afavorir que aquelles persones que pertanyen a col·lectius d’interès social que mai han tingut l’oportunitat de veure un partit al Camp Nou puguin fer-ho. Així és com va néixer la Diada del Soci Solidari, una campanya en la que el Club demana la complicitat del socis per que alliberin els seus seients gratuïtament i d’aquesta manera es pugui complir el somni de molts aficionats barcelonistes.

El partit escollit, com s’ha fet les darreres temporades, es el partit de Copa del Rei corresponent als setzens de final, tornada, que enguany el Barça disputarà al Camp Nou contra l’Osca el proper 16 de desembre, a les 20 hores.

El Club posarà a disposició dels socis i sòcies totes les vies possibles per facilitar l’alliberament de localitats, que es podrà fer mitjançant el web oficial del Club (www.fcbarcelona.cat), també per telèfon trucant al 902 1899 00, o de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB). Aquells socis abonats que no tinguin intenció de venir al partit i no es vulguin sumar a l’acció solidària, podran alliberar els seus seients en el Seient Lliure amb les condicions habituals.

[[BOTOVERMELL::Diada del Soci Solidari++Allibera solidàriament::https://serveis.fcbarcelona.cat/SSolidariCat/::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Sorteig entre els socis abonats que alliberin

Com ja es va fer en les dues edicions anteriors, enguany també es sortejaran 10 localitats a la llotja per aquell dia de partit entre tots els socis abonats que alliberin el seu seient de forma solidaria, com a mostra d’agraïment per col·laborar en aquesta iniciativa. A més, també es sortejarà una samarreta signada per tots els jugadors del primer equip de futbol.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();