Del debut de Bravo al fals ‘9’ de Rafinha

Del debut de Bravo al fals ‘9’ de Rafinha

El tercer amistós de la pretemporada del Barça ha deixat tot un seguit de punts que a continuació repassem

Claudio Bravo debuta

Si dissabte contra el Niça va ser Ter Stegen qui va jugar els 90 minuts, quatre dies més tard ha estat el torn de Claudio Bravo. El xilè ha disputat els 90 minuts del partit d’aquest dimecres a Ginebra contra el Nàpols. Un partit de ‘Champions’ però que, com ja s'ha dit aquest migdia en roda de premsa, no determinarà qui serà el porter titular de cara a l’inici de temporada.

Rakitic, Iniesta i Sergio, al mig del camp

El partit de Ginebra també ha servit per veure un mig del camp format per Rakitic, Iniesta i Sergio Busquets. Mentre que el de Fuentealbilla i el croat s’han mostrat molt presents en atac, Sergio ha ajudat en tot moment a la sortida de la pilota de l’equip de Luis Enrique. S’ha pogut veure al nou ‘5’ del Barça baixant fins a la posició de Bartra i Piqué per facilitar aquesta sortida de l’esfèrica i permetre així que els laterals com Jordi Alba i Montoya s’obrissin més.

Rafinha, de fals ‘9’

A més, a l’onze inicial d’aquest vespre Luis Enrique ha decidit posar com a ‘9’ fals Rafinha. És el segon partit consecutiu que el tècnic asturià aposta per aquesta posició del blaugrana després que l’ocupés davant el Niça.

Munir, per primer cop a l’onze

Una altre de les novetats ha estat veure Munir a l’onze inicial. Luis Enrique ha decidit situar-lo al davant acompanyat de Pedro i Rafinha. I ha jugat fins que el tècnic asturià ha decidit substituir-lo per Sandro al segon temps.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut