fcb.portal.reset.password

FC Barcelona v Granada

Si no fan el partit al teu país o regió, recorda que el pots seguir en directe a través de Radio Barça, i que pots viure'n les actualitzacions a www.fcbarcelona.com i a Twitter (@fcbarcelona), així com a la resta de xarxes socials del Club.

A continuació fem un repàs de tots els canals que emeten al matx arreu del món, així com les hores en què es disputa segons les diferents franges horàries.

Dissabte, 17 de Setembre

Los Angeles – 9:00 AM (WST) / Nova York  – 12:00 PM (EST)

beIN Sports USA

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Brasil – 1:00 PM (Brasília)

ESPN Brasil

FC Barcelona: @fcbarcelona_br i www.fcbarcelona.pt

Sud-amèrica – Buenos Aires 1:00 PM / Santiago Xile 12:00 PM / Mèxic D.F. 11:00 AM

ESPN Play Argentina, ESPN3 South America, ESPN Latin America Andina, ESPN Play Latin America, ESPN Cono Sur

FC Barcelona: @fcbarcelona_es i www.fcbarcelona.es

Regne Unit – 5:00 PM

Sky Sports

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

França – 6:00 PM (CET)

beIN Sports

FC Barcelona: @fcbarcelona_fra i www.fcbarcelona.fr

Espanya – 6:00 PM (CET)

Canal+ Liga / HD, GOL T, Gol Stadium, Canal+ Yomvi

FCBarcelona: www.fcbarcelona.catwww.fcbarcelona.es@fcbarcelona_cat i @fcbarcelona_es

Països àrabs – 7:00 PM (Hora de Meca / GMT+3)

beIN Sports Arabia

FC Barcelona: @fcbarcelona_ara i www.fcbarab.com

Rússia – 8:00 PM (MSK)

NTV+ Sport Online, Setanta Sports Eurasia, NTV+ Football 2

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Índia – 9:30 PM (IST)

Star Sports 2 Asia

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Indonèsia – 23:00 PM (WIB)

Fox Sports Indonesia

FC Barcelona: @fcbarcelona_id i www.fcbarcelona.co.id

Diumenge, 28 de Setembre

Xina – 12:00 AM (CST)

CCTV 5+ VIP, Sina Sports, Star Sports China, QQ Sports Live

FC Barcelona: Tencent WeiboSina Weibo i www.fcbarcelona.cn

Japó –1:00 AM (JST)

Sky PerfecTV Live, WOWWOW

FC Barcelona: @fcbarcelona_jap i www.fcbarcelona.jp

Austràlia – 2:00 AM (Sidney)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

 

*Font: Live Soccer TV


Tornar a dalt