fcb.portal.reset.password

Bartomeu, amb Cardoner, en arribar al Vaticà / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha viatjat aquest dijous al Vaticà on, a més de les activitats institucionals corresponents, ha valorat l’actualitat esportiva del Barça, centrada sobretot en la figura de Neymar Jr. Bartomeu ha defensat el crac brasiler, i ha dit que el Barça va incorporar “el millor talent jove que existia l’any passat en el futbol mundial”.

Pel que fa a la seva aportació a l’equip durant aquesta temporada, el president blaugrana ha assegurat que “ja és una realitat”. “Veiem com està ajudant a l’equip, i a més està donant un exemple de jove madur que davant les adversitats es torna a aixecar i no protesta”, ha afegit.

Sobre la imputació que s’ha conegut aquesta setmana, Josep Maria Bartomeu ha tornat a defensar la gestió del cas: “Crec que en el tema de Neymar hem estat coherents”. “De vegades ens podem equivocar o podem encertar, però sempre ho fem pel bé del Club; si hi ha un error el reconeixem, i si no diem que ho hem fet bé”, ha afirmat a continuació. Per acabar, el president blaugrana ha afegit que “al final es demostrarà que les coses s’han fet amb honestedat i coherència”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();