fcb.portal.reset.password

ha atès els mitjans abans de viatjar a Madrid / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Andoni Zubizarreta ha atès els mitjans de comunicació abans d’emprendre el vol cap a Madrid. “Si tenim opcions? Totes! Tot i que això de favorits ho deixo per a les cases d’apostes. Venim amb un resultat que ja sabem quin és i sabem el que hem de fer. La nostra idea és competir al nostre millor nivell i dimecres a la nit pujar a l’avió de tornada sabent que serem al bombo de semifinals. És clar que l’Atlètic de Madrid té la mateixa intenció”, ha afirmat el director esportiu del Barça.

Tot i que els precedents d’aquesta temporada contra els matalassers siguin d’igualtat, Zubizarreta deixa una porta oberta a veure un duel diferent: “Fins ara no hi ha hagut grans diferències però cada partit té les seves pròpies circumstàncies i té un punt d’imprevisible. No és el mateix un compromís de Champions que un de Supercopa. Veurem què dóna de si aquest nou duel”.

Suport total per part de la Junta

Qüestionat sobre la seva situació personal, el director esportiu blaugrana s’ha centrat en el suport rebut per part de la Junta: “Si haguéssim estat dins la reunió sabríem perquè els matisos entre els interlocutors poden ser diferents. Per mi, el més important és el que va dir aquest dilluns Manel Arroyo i tenir el suport total de la Junta, que és com sempre m’he sentit. De la mateixa manera, també lamento que el meu nom hagués estat notícia dilluns, en lloc de focalitzar l’atenció en el Referèndum pel Nou Espai Barça, que sí que és un element troncal per al futur del Club”.

Finalment, pel que fa al futur de Pinto, Zubizarreta ha explicat el següent: “Les conversacions amb Pinto han estat clares i transparents per ambdós costats i tots sabem en quina situació ens trobem. Toca seguir treballant, sent conscients que això del futbol ens canvia l’escenari gairebé cada setmana”.

Tornar a dalt