fcb.portal.reset.password
Andoni Zubizarreta

Andoni Zubizarreta, en la compareixença d'aquest dissabte al matí / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

En la compareixença conjunta de Gerardo Martino i Andoni Zubizarreta, el director de l’Àrea Esportiva de Futbol ha parlat de la situació que ha viscut el Club la darrera setmana amb la dimissió de Sandro Rosell i el relleu de Josep Maria Bartomeu. “No són les notícies que vols rebre; a més, Rosell sempre ha estat un president molt proper als jugadors”. “Mostrem respecte per la decisió perquè és la millor per a ell i per al Club”, ha apuntat.

Zubizarreta, que coneix molt bé el FC Barcelona, ha recordat: “És un club especial, diferent i viu. Aglutina diferents pensaments i això en molts moments ens ha alineat i en d’altres ha provocat xocs i moments complexos. Em sembla un debat ric ja que no m’agraden les institucions lineals i amb un pensament únic”.

També ha valorat la roda de premsa de divendres a la tarda, en què el president Josep Maria Bartomeu i el director de l’Àrea de Gestió de Futbol, Raúl Sanllehí, van explicar les xifres del fitxatge de Neymar Jr. “Mai he vist un club ensenyant-ho tot, les xifres, el salari d’un jugador... Hem estat absolutament transparents, que és el que no se'ns demanava; el traspàs va costar 57.100.000 d'euros".

Finalment, ha analitzat el treball del tècnic Tata Martino, de qui ha dit: “Estem molt contents amb la seva feina i treballem en el futur amb una línia de normalitat”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();