Xile passa com a segona de grup

La selecció d’Alexis cau contra Holanda per 2-0 i passa a vuitens com a segona del grup B Espanya, per la seva banda, acaba el Mundial amb un triomf per 0-3 contra Austràlia

La Xile d’Alexis Sánchez ha perdut contra Holanda per 2-0 en el tercer partit de la fase de grups del Mundial del Brasil del 2014. Els homes de Jorge Sampaoli no han pogut amb la selecció holandesa de Van Gaal, que amb un gol de Leroy Fer s’ha assegurat la primera plaça del grup i deixa Xile com a segona del grup B.

El partit, molt disputat, ha tingut una primera part en què Robben ha creat molt de perill a Xile i fins i tot hauria pogut marcar. 'La Roja', que no s’ha trobat del tot còmode, ho ha intentat mitjançant Alexis, que ha disputat els noranta minuts, però no ha trobat opcions. Al descans s’ha arribat amb 0-0.

En la represa, Alexis Sánchez ha deixat detalls de qualitat, amb sotana inclosa i xut posterior dins de l’àrea, però un gol de Leroy Fer al 77 i un altre de Depay al 92 ha donat el triomf, els tres punts i la primera posició del grup B a Holanda (2-0). Així doncs, Xile s’ha de conformar amb una segona posició molt meritòria.

Triomf final d’Espanya

La selecció espanyola, amb Iniesta i Jordi Alba en l’onze inicial, ha acabat la seva participació en el Mundial amb un triomf per 0-2 contra Austràlia. Un gol d’esperó de l’exblaugrana Villa, al minut 36, ha permès els de Del Bosque marxar al descans amb avantatge. En la segona part Fernando Torres ha fet el 0-2 i Juan Mata, que ha entrat en el tram final, ha fet el 0-3 definitiu que ha permès a Espanya finalitzar la Copa del món amb triomf.