Valladolid - FC Barcelona: Decepció a Pucela (1-0)

El FC Barcelona cau per la mínima i desaprofita l’opció de col·locar-se líder provisional

El FC Barcelona ha patit a Valladolid la seva quarta derrota a la Lliga. La d’aquest dissabte és especialment dolorosa perquè impedeix als homes de Gerardo Martino col·locar-se com a líders provisionals i fa que l’equip deixi de dependre de si mateix a la Lliga. Un gol de Fausto Rossi al minut 16 ha condemnat un Barça que ha estat especialment espès amb la pilota als peus. La decepció ha estat gran.

Gol de Rossi

Al Nuevo José Zorrilla el FC Barcelona ha saltat a la gespa amb la intenció de tenir la pilota sota control. La intensitat del Valladolid, però, ho ha impedit. Els locals han ofegat els culers des del principi i han generat més perill durant els primers 25 minuts de partit. En una de les arribades blanc-i-violetes, una jugada plena de refusos ha acabat als peus de Fausto Rossi, que no ha perdonat des de prop del punt de penal. Era l’1-0.

El FC Barcelona ha millorat en el tram final del primer temps. Leo Messi i Cesc Fàbregas han rematat a porta, però sempre massa centrat, allà on era el porter Mariño. Amb més velocitat i ordre que a l’inici, el conjunt blaugrana ha arribat a la mitja part per darrere en el marcador, però amb millors sensacions que durant la primera mitja hora. De totes maneres, calia molt més per part del Barça.

Els blaugranes han arrencat la segona meitat amb una actitud millor. Messi i Neymar Jr han tingut les dues millors ocasions per empatar el partit, però no ha pogut ser. El FC Barcelona no aconseguia connectar amb els seus extrems, i tampoc amb Messi de mitja-punta i amb Alexis de fals ‘9’ –ha entrat per Cesc– l’equip ha pogut seguir creant oportunitats.

Al Barça li han mancat idees i molta profunditat, cosa de la qual ha tret el màxim rendiment un Valladolid ben posicionat al camp, especialment amenaçador al contracop. A Valladolid l’equip ha fet un pas enrere a la Lliga.