Tot a punt al Brasil

Tot a punt al Brasil

Neymar Jr ha comparegut en roda de premsa abans del debut brasiler: “No vull ser el millor o el màxim golejador del Mundial, vull guanyar-lo”

El món sencer ja descompte les hores que falten per a l’inici del Mundial. Aquest dijous, Brasil i Croàcia donaran el tret de sortida al 20è Mundial de la història, una fita que comptarà amb 13 jugadors del FC Barcelona. En el dia previ al partit inaugural Neymar ha estat un dels grans protagonistes.

El crac brasiler del Barça ha comparegut en roda de premsa. “Ha arribat l’hora. El nostre millor jugador serà la ‘torcida’”, ha declarat. Sobre el seu paper a l’equip amfitrió, ha deixat clar que “no vull ser el millor o el màxim golejador del Mundial, vull guanyar-lo”. En aquest sentit, ha recordat que “estic preparat per ajudar els meus companys, no jugo sol, som onze jugadors i cadascú sap quina és la seva funció”.

Amb ell ha comparegut el seleccionador Felipe Scolari, qui ha declarat: “Si Neymar jugués a l’equip rival, hauria de canviar coses del meu equip. Mai saps què pot fer”.

A banda del Brasil aquest dimecres també s’han exercitat els combinats del Camerun, Espanya, Xile i l’Argentina. Cal recordar que les tres primeres s’estrenen aquest divendres, contra Mèxic, Holanda i Austràlia, respectivament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut