fcb.portal.reset.password

Gerardo 'Tata' Martino després de la roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Després de ser eliminats de la Lliga de Campions i caure en la final de la Copa del Rei, el Barça afronta les últimes cinc jornades de Lliga en una situació desfavorable. Sobre aquestes opcions, Gerardo ‘Tata’ Martino ha afirmat en roda de premsa que “l’equip no abaixarà els braços”, i ha afegit: “Hem patit tres cops durs en pocs dies, però tenim l’obligació de seguir competint fins a l’últim moment”. El Barça necessita guanyar aquest diumenge (21 hores, Canal+) l’Athletic Club per mantenir-se viu a la Lliga. “Les nostres opcions passen per sumar tots els punts en les cinc jornades que queden”, ha assegurat Martino.

Hem patit tres cops durs en pocs dies, però tenim l’obligació de seguir competint fins a l’últim moment

L’argentí ha reconegut que són moments difícils per a tota la plantilla. “Costa aixecar l’ànim perquè no hi estem acostumats. Ningú pot pensar que és un tràmit que se supera fàcilment”, ha declarat. Martino també ha parlat del paper de l’afició en aquest tram final de Lliga: “Està a les nostres mans que la gent es torni a entusiasmar amb el joc i s’apropi de nou a l’equip”.

El diumenge visita el Camp Nou l’Athletic Club, el quart classificat. “És un equip de molta jerarquia, i nosaltres venim d’una mala setmana. Ens hem de sobreposar a les dues qüestions”, ha analitzat Martino. El de Rosario ha destacat també la feina dels últims anys a San Mamés: “És un grup molt ben treballat des de fa molt temps tant amb Bielsa com amb Valverde”.

És un equip de molta jerarquia, i nosaltres venim d’una mala setmana. Ens hem de sobreposar a les dues qüestions

A la roda de premsa també hi ha hagut temps per a l’autocrítica. Tata Martino ha afirmat que no està satisfet amb el treball “perquè no han arribat resultats”, però ha insistit que “ara és moment de seguir treballant perquè encara hi ha opcions”. Per acabar, l’argentí ha afegit: “Les meves forces i energia han de centrar-se en aquesta temporada, no pensar més enllà”.

 

Tornar a dalt