Rosell anuncia la renovació d’Iniesta fins al 2018

Rosell anuncia la renovació d’Iniesta fins al 2018

El president blaugrana confirma la continuïtat del manxec, que finalitzava contracte el 2015, fins al 30 de juny del 2018 El ‘8’ ha aixecat 21 títols amb el primer equip, amb el qual ha disputat 479 partits oficials

El president Sandro Rosell ha aprofitat la seva compareixença de premsa davant els mitjans per anunciar la renovació d’Andrés Iniesta fins al 2018. D’aquesta manera, el manxec, que finalitzava contracte el 2015, allarga la seva relació contractual amb el FC Barcelona tres anys més.

"Estem molt contents per la seva renovació. Crec que per a tots els culers és un gran regal de Nadal", ha assegurat Rosell, qui també ha anunciat que la signatura de contracte es durà a terme aquest dilluns 23, a les 13 hores.

Una vida en blaugrana

El ‘8’ del Barça tindrà 34 anys el 30 de juny de 2018. De complir aquest nou contracte, hauria estat lligat al Club un total de 22 anys. Iniesta va aterrar al FC Barcelona el setembre del 1996, quan en tenia 12. Des de llavors, la seva progressió ha estat imparable. A mitjans de la temporada 2000/01 feia el salt del Juvenil al Barça B, i l’octubre del 2002 s’estrenava amb el primer equip en un partit a Bruges.

Gen guanyador

Iniesta va saber guanyar pes a l’equip sense fer gaire soroll. La seva consagració absoluta va produir-se durant el curs 2005/06, en què ja era una peça clau del Barça guanyador de Lliga i Champions. A partir d'aquí, parlar del Barça és parlar d’Iniesta. El manxec va obtenir el dorsal ‘8’ i va esdevenir fonamental en el millor equip de la història.

Un gol seu a Stamford Bridge obririen les portes d’un 2009 de somni, any que tindria continuïtat fins a la temporada actual. Amb ell a l’equip, el FC Barcelona ha guanyat 16 títols en les últimes cinc temporades i mitja. I la selecció espanyola ni més ni menys que les dues últimes Eurocopes i el Mundial, en què ell va ser decisiu amb una diana a la pròrroga de la final.

Iniesta ha disputat 479 partits oficials amb el primer equip, en què ha marcat un total de 48 gols. Ha aixecat fins a 21 títols com a blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut