Quatre titularitats consecutives per a Marc Bartra

Quatre titularitats consecutives per a Marc Bartra

El central iguala el seu rècord de partits jugats sortint d’inici amb el primer equip

Marc Bartra és un jugador cada cop més important a la plantilla del primer equip. Enguany ha participat en 29 partits, lluny dels 16 de la temporada passada, dels dos de fa dos cursos o dels cinc jugats ara fa tres. L’arribada de Gerardo Martino a la banqueta del primer equip, unit a les lesions patides per Carles Puyol i Gerard Piqué, han fet que el ‘15’ blaugrana estigui vivint l’any de la seva consolidació al primer equip del FC Barcelona.

Tant és així que el central ha igualat en les últimes setmanes el seu rècord de titularitats consecutives al primer equip. Porta quatre partits seguits sortint d’inici (Reial Madrid, Athletic Club, Vila-real i Getafe), les mateixes que va encadenar al principi d’aquest curs contra l’Almeria, el Celtic, el Valladolid i l’Osasuna. Fins aquesta temporada mai havia gaudit de més de dues titularitats consecutives.

De fet, el central hauria pogut haver estat titular en els últims set compromisos, però una sobrecàrrega als isquiotibials de la cama dreta el van convertir en baixa per precaució a Granada, en la cita prèvia a la final de Copa on acabaria fent el gol de l’empat.

Renovat fins al 2017

Renovat recentment fins al 2017, Marc Bartra ha repetit fa poc que aquesta està sent “la temporada en què més he après”. A Elx, en una cita decisiva per al títol de Lliga, podria seguir creixent com a futbolista i establir un nou rècord personal de titularitats consecutives.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut