fcb.portal.reset.password

Gerard Piqué i Andrés Iniesta han atès els mitjans de comunicació a Bangkok / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerard Piqué està convençut que Cesc Fàbregas seguirà al FC Barcelona, tot i les ofertes que, segons es publica a la premsa, rep del Manchester United: "Es quedarà a Can Barça perquè és el seu somni". Qüestionat sobre la insistència de les ofertes, Gerard Piqué, íntim amic de Cesc, ha comentat que "l'he vist sempre molt tranquil". "És molt bo. Les seves grans qualitats fan que hi hagi equips interessats per ell", ha justificat.

Andrés Iniesta, que conjuntament amb Piqué ha atès els mitjans locals en la típica roda de premsa de presentació del partit, ha recordat que "amb nosaltres Cesc ha tingut un rendiment molt alt". "I estic convençut que ho tornarà a tenir aquesta temporada", ha reconegut sobre la continuïtat del '4' del Barça.

Iniesta: "Neymar ens aportarà moltíssim"

L'arribada de Neymar ha estat un altre dels aspectes tractats a Bangkok. Sobre el brasiler, Iniesta està convençut que "no necessitarà molt temps per adaptar-se". "Quan ets un dels millors jugadors del món i arribes a un equip com el nostre, l'adaptació és ràpida. Ve d'un altre futbol però la qualitat i el talent són a la vista de tots. El que ens aportará és moltíssim. El seu fitxatge només té coses positives per a nosaltres", ha expressat, abans d'afegir sobre el '11' del Barça:" "Amb Dani o Adriano té més afinitat però a poc a poc el natural és que se senti més còmode i a gust en el grup. És un grup molt saludable per això".

El lideratge de Messi al vestidor

Un jugador que no necessita adaptació és Leo Messi. En aquesta pretemporada està demostrant un nivell altíssim, un fet que no deixa de sorprendre. Sobre això, Piqué ha comentat: "Cada any va millorant, sembla que va al seu límit i l'any següent trenca totes les barreres". Fruit del seu lideratge en el camp i la veterania al vestidor, Piqué considera normal "que tingui molt pes" a l'equip: "És el millor del món".

Piqué: "Amb Martino no hi ha hagut un canvi radical"

El central del Barça, que ha enviat un missatge de suport a Tito Vilanova, ha parlat també del Tata Martino, que manté una línia continuista: "Els entrenaments són el mateix, amb molta presència de la pilota. Li agrada parlar individualment amb els jugadors i això és molt positiu. No hi ha hagut un canvi radical". Sobre el possible fitxatge d'un defensa, ha comentat: "El Barça necessita jugadors amb unes característiques especials i diferents. Costa trobar al mercat jugadors d'aquest tipus".

Piqué, orgullós del 'Peace Tour'

Tal com ja va reconèixer en el seu compte de Facebook, Piqué ha aprofitat la roda de premsa per expressar la seva satisfacció pel 'Peace Tour' que el Barça va realitzar a Israel i Palestina: "Aquests viatges són molt positius. Som de Catalunya però som un club global i hem d'anar a tots els llocs per estar prop de la gent. Estic molt orgullós d'aquest Club. Si podem fer petites coses per ajudar, segur que les persones que reben aquesta visita se sentiran millor".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();