Pedro arriba als 150 partits a la Lliga

El davanter canari suma 48 gols en aquesta competició i es troba a només set partits d’arribar als 250 amb la samarreta del FC Barcelona
  • Pedro va jugar el seu partit número 150 a la Lliga en el partit contra l’Atlètic de Madrid. Al llarg d’aquest temps ha aconseguit marcat un total de 48 gols en aquesta competició. A més es troba a set partit d’assolir els 250 amb el Barça.
  • Xavi està a només un partit dels 700 amb el FC Barcelona. Precisament el de Terrassa va tornar a coincidir amb Sergio i Iniesta ja que no jugaven junts des del partit a San Mamés.
  • Dani Alves va veure al Calderón la cinquena targeta groga i per tant haurà de complir sanció en el pròxim partit de Lliga, que serà diumenge vinent al camp del Llevant.
  • Quart partit consecutiu amb la davantera titular formada per Alexis, Cesc i Pedro. Anteriorment van jugar junts contra el Getafe, a la Lliga i a la Copa, i davant l’Elx.
  • Tercer empat a zero de la temporada per al FC Barcelona, dos dels quals contra l’Atlètic de Madrid. A més del partit de dissabte al Calderón, també va empatar a zero a la tornada de la Supercopa d’Espanya al Camp Nou. L’altre partit va ser a Pamplona contra l’Osasuna.
  • De fet dels tres enfrontaments que el Barça ha jugat aquesta temporada contra l’Atlètic de Madrid, tots tres han acabat amb empat. 1-1, a l’anada de la Supercopa, i 0-0 a la tornada i també a la Lliga.
  • Sergi Roberto encadena 12 partits consecutius jugant. Cinc ha sortit com a titular i set com a suplent. Al Calderón va començar a la banqueta i va entrar en el minut 81 per Pedro.
  • El Barça va acabar el partit fent 766 passades, de les quals 651 van ser bones. Mentre que l’Atlètic de Madrid en va fer 346, amb 240 bones.
  • Messi i Neymar tornen a coincidir damunt un terreny de joc dos mesos després. No jugaven junts des del partit al camp del Betis, on l’argentí va caure lesionat. Dimecres davant el Getafe, el dia que Messi va tornar a l’equip després de la lesió, Neymar va ser baixa.
  • És la segona vegada que un Atlètic-Barça de Lliga acaba amb empat a zero gols. L’altra ocasió va ser a la temporada 2003/04.
  • El Barça continua una setmana més líder de la Lliga el que li permet ampliar a 57 les jornades consecutives que porta al capdavant de la taula classificatòria.
  • Tercer partit consecutiu sense rebre cap gol. (Elx, Getafe i Atlètic de Madrid). En 15 dels 30 partits disputats aquesta temporada l’equip de Tata Martino ha acabat amb la porteria a zero.